Coins Secrets op Google+
Coins Secrets op Facebook
Coins Secrets op Twitter
Coins Secrets op Pinterest
RSS Coins Secrets -  Nieuwe huizen
 
 
  • Menu
  • Zoek een vakantiehuis

De meest geliefde vakantiebestemmingen !

U heeft uw vakantiebestemming voor dit jaar nog niet gekozen ?
Laat u inspireren door de meest geliefde bestemmingen
van onze klanten in 2015.

De Alpilles
Ontdek de Alpilles tussen Arles, Avignon en Salon-de-Provence : Een prachtig heuvelachtig landschap met olijfbomen en schilderachtige dorpjes, Les Baux de Provence, Eygalières en Saint-Rémy de Provence met de beroemde Provencaalse markt op Woensdag !
Vakantiehuizen in de Alpilles
 
De Périgord Noir
De Périgord Noir is een prachtige streek met vele bezienswaardigheden voor groot en klein : Vlakbij de middeleeuwse stad Sarlat, ontdekt u de Dordogne rivier (watersport-activiteiten), de prachtigste middeleeuwse kastelen en spannende prehistorische parken en grotten !
Huizen in de Périgord Noir
 
Rond Avignon
De prachtige stad Avignon met zijn historische monumenten : De "Pont d'Avignon" en het "Palais des Papes" is absoluut een bezoek waard, in Juli vindt hier eveneens het beroemde jaarlijkse theaterfestival plaats.
Vakantiehuizen rond Avignon
 
Pays des Sorgues
Le pays des Sorgues is beroemd om zijn vele watermolens, ontdek de beroemde plaatsjes Fontaine de Vaucluse en l'Isle sur la Sorgue : ook wel het Provencaalse Venetië, beroemd om de wekelijkse antiek en brocante markt. Kanoen kan ook op de rivier de Sorgue, en de regio is ideaal voor wandelaars en fietsers.
Huizen Pays des Sorgues
 
En nog meer...
Ontdek al onze vakantiehuizen in Frankrijk :
Kijk vakantiehuizen
Op vakantie met de Tour de France!   Paasvakantie in Frankrijk ?