Coin Secret op Instagram
Coin Secret op Facebook
Coin Secret op Twitter
Coin Secret op Pinterest
RSS Coin Secret -  Nieuwe huizen
 

  1. Coin Secret
  2. Onze accommodatie
  3. Actualiteiten

Meest favoriete vakantiehuizen in 2021 !

Om u te helpen het vakantiehuis van uw dromen te vinden, bekijk de top 5 van onze meest favoriete vakantiehuizen in 2021 !

Een selectie van onze vakantiehuizen...
Alpilles
In de buurt van Les Baux de Provence, aangename villa met airconditioning voor 6 personen met een mooie tuin, een schaduwrijk terras en een verwarmd zwembad.
Kijk vakantiehuis
 
Avignon / Carpentras
Tussen Avignon en Carpentras, deze oude watermolen biedt plaats aan maximaal 18 personen, ideaal voor een verblijf met vrienden of familie ! Geniet van de enorme tuin en het verwarmde en omheinde zwembad.
Kijk vakantiehuis
 
Alpilles
Mooie vakantievilla voor 11 personen, met verwarmd zwembad en prachtig schaduwrijk terras, gelegen in het centrum van het charmante dorpje Maussane-les-Alpilles.
Kijk vakantiehuis
 
Alpilles
In het centrum van het dorp Maussane-les-Alpilles, prachtig vakantiehuis met airconditioning, 5 suites en een gezellige tuin met zwembad.
Kijk vakantiehuis
 
Périgord Noir
Het meest favoriete vakantiehuis van onze klanten in 2021 is dit charmante huis in de Périgord Noir. Met het binnenzwembad en de spa die het hele jaar door geopend zijn, is dit de perfecte plek voor een verblijf in zowel zomer als winter !
Kijk vakantiehuis
 
En meer...
Ontdek al onze vakantiehuizen
Kijk vakantiehuizen
Boek een groot vakantiehuis voor vakantie met familie of vrienden !   Boek een groot vakantiehuis voor uw zomervakantie met vrienden of familie