Coins Secrets op Google+
Coins Secrets op Facebook
Coins Secrets op Twitter
Coins Secrets op Pinterest
RSS Coins Secrets -  Nieuwe huizen
 
 
  • Menu
  • Zoek een vakantiehuis

Top 6 Meest gevraagde vakantiebestemmingen
Heeft u uw vakantiebestemming nog niet gekozen ? Om u te helpen uw keuze te maken vindt u hier

De top 6 van meest geliefde regio's van onze klanten in 2014

1. De Alpilles
De Alpilles, tussen Camargue en Provence, beroemd om zijn schilderachtige landschappen met olijfbomen en de prachtig plaatsjes als Baux de Provence, Eygalières en Saint Rémy de Provence…


2. De Perigord Noir
De Périgord Noir is een prachtige streek met diverse bezienswaardigheden voor het hele gezin : De prachtige stad Sarlat, de Dordogne rivier met de vele middeleeuwse kastelen, prehistorische parken en de wereldberoemde grot van Lascaux. Proef de heerlijke lokale specialiteiten : Truffels en Foie Gras !

3. De Provençaalse Gard
Ideaal voor natuurliefhebbers : Een prachtige streek met wijngaarden en rivieren, de Cèze vallei met vele gezellige dorpjes, de rivier de Gardon met natuurlijk de beroemde Pont du Gard.

Ook de stad Nîmes is beslist een bezoekje waard !
4. Avignon
De historische stad Avignon biedt vele historische bezienswaardigheden : De beroemde Pont d'Avignon en het Palais des Papes. Voor cultuurliefhebbers : In de maand Juli staat de hele stad in het kader van theater en kunt u op straat en in de vele theaters van de stad diverse voorstellingen bijwonen.

5. Luberon
In de Luberon vindt u tussen de lavendelvelden en olijfbomen de mooiste dorpjes van Frankrijk :
  • Gordes,
  • Ménerbes,
  • Oppède le Vieux,
  • Ansouis,
  • Lourmarin…

En natuurlijk het charmante plaatsje Roussillon met de beroemde okervallei.
6. Mont Ventoux
De omgeving rond de Mont Ventoux is een ideale regio voor sport en natuurliefhebbers, en zelfs skiën in de winter ! Wielrenners kunnen natuurlijk de Ventoux (van diverse kanten) bekimmen, maar ook de Dentelles de Montmirail en de Gorges du Toulourenc bieden tal van activiteiten : Wandelen, zwemmen, klimmen, mountainbiken... In de omgeving bezoekt u diverse charmante kleine bergdorpjes als Sault (lavendelveden !), Gigondas (wijn !), het prachtige Séguret en eveneens Vaison la Romaine.
Vakantie met het gezin   Boek nu uw vakantiehuis met zwembad in de zon !