Coins Secrets op Instagram
Coins Secrets op Facebook
Coins Secrets op Twitter
Coins Secrets op Pinterest
RSS Coins Secrets -  Nieuwe huizen
 
 
  • Menu
  • Zoek een vakantiehuis

TOP 4 meest geliefde vakantiebestemmingen !

Twijfelt u nog over uw volgende vakantiebestemming ? Hier vindt u de meest geliefde bestemmingen van onze klanten !

De Alpilles
Tussen Arles, Avignon en Salon-de-Provence, ontdekt u de Alpilles, beroemd om zijn prachtige heuvels met olijfbomen, de schilderachtige plaatsjes als Les Baux de Provence, Eygalières en Saint-Rémy de Provence
Kijk vakantiehuizen
 
Périgord Noir
De zwarte Perigord is een prachtige regio met vele interessante bezienswaardigheden voor groot en klein : Middeleeuwse kastelen, prehistorische parken, grotten en natuurlijk de rivier de Dordogne (zwemmen en kanoën), ontdek ook de lokale gastronomie (foie gras en truffels !).
Kijk vakantiehuizen
 
Luberon
De Luberon is met zijn prachtige landschappen en de charmante dorpjes waarvan vele zijn geclassificeerd als "Frankrijks mooiste dorpjes" een bijzonder geliefde bestemming. Ontdek Gordes, Roussillon met zijn beroemde oker vallei maar ook de charmante plaatsjes Lourmarin, Ménerbes en Ansouis.
Kijk vakantiehuizen
 
Rond Avignon
Ontdek de prachtige middeleeuwse historische stad Avignon : de Pont Saint Bénezet : de beroemde "Pont d'Avignon" en het Palais des Papes. Bezoek ook eens het beroemde theaterfestival in Juli, en de vele bezienswaardigheden rondom Avignon.
Kijk vakantiehuizen
 
En meer...
Ontdek al onze vakantiehuizen
Kijk vakantiehuizen
Gezinsvakantie : vindt hier het ideale vakantiehuis !   Een droomvilla voor uw droomvakantie