Coins Secrets op Instagram
Coins Secrets op Facebook
Coins Secrets op Twitter
Coins Secrets op Pinterest
RSS Coins Secrets -  Nieuwe huizen
 
  • Menu
  • Zoekopdracht aanpassen

  1. Coins Secrets
  2. Vakantiehuizen Elzas

Vakantiehuis Elzas 2,3,4 personen

Vakantie appartement voor 4 personen in het centrum van Gueberschwihr in de Elzas
4 pers
2 slpk
1 badk

Vakantie appartement voor 4 personen in het centrum van Gueberschwihr, een charmant authentiek dorpje aan de wijnroute van de Elzas - Ref. ALS-3182-2369 (3295)

Bijzonder smaakvol gerenoveerd vakantie appartement op de begane grond van een typisch Elzasser huis, in het historische centrum van Gueberschwihr, 7 km van Eguisheim en 10 km van Colmar. Dit mooie vakantie appartement is zeer smaakvol gerestaureerd. De eigenaren, een echtpaar, wonen boven het appartement en heten u van harte welkom met respect voor uw privacy.

Vakantie appartement Gueberschwihr Elzas

Gueberschwihr
Luxe vakantie appartement in de Elzas, voor 2 personen, zwembad, sauna, spa en hammam
2 pers
1 slpk
1 badk

Luxe vakantie appartement in Masevaux in de Elzas, voor 2 personen met toegang tot gemeenschappelijke Wellness ruimte met zwembad, spa, hamam en sauna - Ref. ALS-3197-2377 (3301)

Het +/- 38m² grote 2-persoons vakantie appartement is gelegen op de eerste verdieping van een volledig gerenoveerde villa in Masevaux. Perfect voor een romantisch verblijf, gemeenschappelijke wellness ruimte met zwembad, sauna, spa en hammam.

Luxe vakantie appartement 2 personen Elzas

Masevaux
Vakantie appartement huren voor 2 tot 4 personen in het centrum van Colmar in de Elzas
4 pers
1 slpk
1 badk

Vakantie appartement voor 2 tot 4 personen in het hart van het historische stadscentrum van Colmar in de Elzas - Ref. ALS-3203-2391 (3308)

Prachtig gerenoveerd vakantie appartement op de 3e verdieping van een historisch pand midden in het historische stadscentrum van Colmar, de prachtige stad Colmar is tevens een ideaal uitgangspunt voor daguitstapjes tijdens uw vakantie in de Elzas.

Vakantie appartement 2-4 personen Colmar Elzas

Colmar
Appartement voor 2 - 4 personen voor vakantie in Trois Epis in de Elzas
4 pers
1 slpk
1 badk

Appartement met terras voor 2 - 4 personen in het plaatsje Trois Épis in de Elzas, met garage - Ref. ALS-3134-2318 (3258)

Vakantie appartement op de begane grond van een residentie aan de rand van het dorp. Bevoorrechte ligging tussen de wijnroute en de Vogezen, ideaal om de Elzas te ontdekken.

Appartement vakantie Trois Epis Elzas

Ammerschwihr
Vakantiewoning voor 2 personen in Trois Epis in de Elzas
2 pers
studio
1 badk

Vakantiewoning voor 2 personen in Trois Épis in de Elzas, in het hart van de Vogezen, vlakbij de wijnroute en Colmar - Ref. ALS-3135-2319 (3258)

Deze volledig gerestaureerde studio bevindt zich op de eerste verdieping van een residentie, in het hart van de Vogezen, in de directe omgeving van de wijnroute en Colmar.

Vakantiewoning Trois Epis Elzas

Turckheim
Vakantie appartement voor 2 - 4 personen met terras huren in het historische centrum van Colmar in de Elzas
4 pers
1 slpk
1 badk

Vakantie appartement met terras voor 2 tot 4 personen in het historische centrum van Colmar - Ref. ALS-3202-2390 (3308)

Prachtig gerenoveerd vakantie appartement op de eerste verdieping van een historisch pand in het hart van Colmar, alle winkels en restaurants zijn te voet bereikbaar, geniet ook buiten van het privé terras.

Vakantie appartement terras Colmar Elzas

Colmar