Vakantiehuizen Vakantiehuizen Andere regio Vakantiehuizen met uitzicht

Ontdek op deze pagina de vakantiewoningen van het type Vakantiehuis Vakantiehuizen Andere regio Vakantiehuizen met uitzicht in Andere regio die Coin Secret u aanbiedt.

Om uw zoektocht te verdiepen of te verbreden, of voor andere vakantie-ideeën, kunt u ook kijken naar ons aanbod van vakantiewoningen, mas, gite of villa specifiek in de steden van de regio Gérardmer, La Bresse, Savigné-l'Évêque of Bussang.

Er is geen gebrek aan mogelijkheden voor een villa, gite of vakantiehuis in de categorie Vakantiehuis Vakantiehuizen Andere regio Vakantiehuizen met uitzicht in Andere regio, in Manneville-la-Pipard of in het gebied Normandie.

Vakantiehuis met verwarmd zwembad in Manneville in Normandië
8 pers
4 slpk
3 badk

Vakantiehuis met verwarmd zwembad in het hart van de Pays d'Auge op een landgoed van 7 hectare - Ref. AUT-3709-2651 (3511)

Normandisch huis, met mooi uitzicht over de vallei. Het zwembad heeft een eigen terras met een poolhouse met vrij uitzicht over het landgoed. De eigenaren, een echtpaar, wonen ter plaatse in een vrijstaand huis op het terrein. Ze zijn heel gastvrij en willen de mogelijkheid houden om af en toe gebruik te maken van het zwembad, met respect voor uw privacy.

 

Vakantiehuis zwembad Manneville Normandië

Manneville-la-Pipard