Coin Secret op Instagram
Coin Secret op Facebook
Coin Secret op Twitter
Coin Secret op Pinterest
RSS Coin Secret -  Nieuwe huizen
 

Vakantiehuizen Autres régions Landelijk gelegen

Vertrouw op Coin Secret voor een landelijk gelegen vakantiehuis in Andere regio. Voor een verblijf in een landelijke omgeving in een aangenaam vakantiehuis in Andere regio ver van de drukte in de stad, aarzel niet langer en kies uit resultaten uit onze selektie. Of u nu gaat naar in de Calvados, naar Manneville-la-Pipard, ongeacht de regio van uw keuze, Normandie, een landelijk gelegen vakantiehuis in Andere regio bij Coin Secret, is een garantie op een geslaagde vakantie in een door ons met zorg geselecteerd vakantiehuis.

Vakantiehuis met verwarmd zwembad in Manneville in Normandië
10 pers
5 slpk
3 badk

Vakantiehuis met verwarmd zwembad in het hart van de Pays d'Auge op een landgoed van 7 hectare - Ref. AUT-3709-2651 (3511)

Normandisch huis, met mooi uitzicht over de vallei. Het huis op verschillende niveaus heeft een terras op het zuiden met tuinmeubilair. Het zwembad heeft een eigen terras met een poolhouse met vrij uitzicht over het landgoed. De eigenaren, een echtpaar, wonen ter plaatse in een vrijstaand huis op het terrein. Ze zijn heel gastvrij en willen de mogelijkheid houden om af en toe gebruik te maken van het zwembad, met respect voor uw privacy.

 

Vakantiehuis zwembad Manneville Normandië - Vakantiehuis in landelijke omgeving

Manneville-la-Pipard