Vakantiehuizen Meursault

Meursault, genesteld in de prachtige streek van Bourgondië, is een toeristische parel om te ontdekken. Dit charmante dorp staat... bekend om zijn wereldberoemde witte wijnen en biedt een schilderachtige omgeving met zijn weelderige wijngaarden en historische gebouwen. Meursault ligt dicht bij levendige steden als Dijon en Beaune en ook dicht bij bezienswaardigheden zoals het Château de Meursault of de Sint-Nicolaaskerk. Een verblijf hier laat u de Franse levenskunst proeven terwijl u de rijkdommen van Bourgondië verkent.

Overweeg vakantie in een vakantiehuis in Andere regio, kies in ons ruime aanbod van vakantiehuizen in Meursault.

Voor uw droomvakantie in Côte-d'Or, kies in ons aanbod van vakantiehuizen in Meursault en boek direct on line Coins Secrets biedt een selektie van vakantiehuizen, castle of cottage in Meursault of in de omliggende plaatsjes zoals Vallières.

Vakantie appartement voor 2 personen op kasteel tussen het meer van Annecy en het meer van Bourget, gemeenschappelijk zwembad
2 pers
1 slpk
1 badk
5 Waarderingen
Laatst waardering
“Christophe en Fabrice: dank voor de fantastische week en heel veel succes met jullie bedrijf! Groet, Cor en Annette Groenveld, Nederland”

Vakantie appartement in kasteel tussen het meer van Annecy en het meer van Bourget, gemeenschappelijk zwembad en privé strandje aan de rivier de Morge - Ref. SAV-2847-2042 (2429)

Geniet van de charme van dit 13e-eeuwse kasteel, gemeenschapelijk zwembad en privé strand aan de rivier de Morge.

 

Vakantie appartement op kasteel met zwembad in Haute Savoie

Vallières
Vakantie appartement in prachig kasteel voor romantisch verblijf in de Haute Savoie
2 pers
1 slpk
1 badk
4 Waarderingen

Bijzonder vakantie appartement in prachtig kasteel voor vakantie tussen het meer van Annecy en het meer van Bourget, een romantisch verblijf in de Haute Savoie - Ref. SAV-2205-1281 (2429)

Dit bijzondere vakantie appartement bevindt zich in een prachig kasteel uit de 13e eeuw, op een groot domein dat zich uitstrekt tot de rivier de Morge (met privé strand aan het water).

 

Appartement vakantie kasteel Haute-Savoie

Vallières

Kiezen voor het huren van een huis of villa in Meursault betekent kiezen voor kwaliteitsaccommodatie voor een onvergetelijk verblijf. Stelt u zich eens voor, met familie of vrienden, in een comfortabel huis met alle nodige voorzieningen, wellicht zelfs met zwembad om volop te genieten van de warme zomerdagen. Dit is de kans om een vakantie in uw eigen tempo en in alle vrijheid te beleven, terwijl u geniet van de nabijheid van toeristische trekpleisters. Wat is beter om uw batterijen op te laden en onvergetelijke herinneringen te creëren?