Coin Secret op Instagram
Coin Secret op Facebook
Coin Secret op Twitter
Coin Secret op Pinterest
RSS Coin Secret -  Nieuwe huizen
 

Vakantiehuizen Autres régions met verwarmd zwembad

Kies voor comfort en boek een van onze vakantiehuizen met verwarmd zwembad in Andere regio (in de Calvados. Voor zowel klein als groot, de voordelen van een verwarmd zwembad bij uw vakantiehuis of luxe villa in Andere regio zijn onweerlegbaar: u heeft de garantie ondanks het weer toch iedere dag van het zwembad te kunnen genieten. Geen aarzeling meer alvorens het zwembad in te duiken, uw met verwarmd zwembad in Andere regio, in Manneville-la-Pipard of in de streek Normandie verwacht u met de ideale watertemperatuur !

Vakantiehuis met verwarmd zwembad in Manneville in Normandië
10 pers
5 slpk
3 badk

Vakantiehuis met verwarmd zwembad in het hart van de Pays d'Auge op een landgoed van 7 hectare - Ref. AUT-3709-2651 (3511)

Normandisch huis, met mooi uitzicht over de vallei. Het huis op verschillende niveaus heeft een terras op het zuiden met tuinmeubilair. Het zwembad heeft een eigen terras met een poolhouse met vrij uitzicht over het landgoed. De eigenaren, een echtpaar, wonen ter plaatse in een vrijstaand huis op het terrein. Ze zijn heel gastvrij en willen de mogelijkheid houden om af en toe gebruik te maken van het zwembad, met respect voor uw privacy.

 

Vakantiehuis zwembad Manneville Normandië - Vakantiewoning met verwarmd zwembad

Manneville-la-Pipard