1. Coin Secret
  2. Home Gironde Landes Pyrénées Atlantiques
  3. Alle vakantiehuizen
  4. Vakantiehuizen met zwembad
  5. Privezwembad in Aquitaine

Grote vakantie villa in Aquitaine met zwembad

In Aquitanië in het zuidwesten van Frankrijk, huur een grote vakantie villa met een privézwembad.

Geniet van een van onze verhuur, ideaal voor familie- of vriendengroepen.

Kies een villa die u een rustige en groene omgeving biedt, maar ook gemakkelijke toegang tot de vele toeristische bezienswaardigheden die Aquitanië te bieden heeft.

Bezienswaardigheden in de regio zijn onder meer het UNESCO-werelderfgoed monument Château de Pau of het Museum voor Schone Kunsten en Populaire Tradities dat een indrukwekkende verzameling kunst en oude voorwerpen herbergt.

U kunt ook een dag doorbrengen met het verkennen van de middeleeuwse stad Saint-Emilion, bekend om zijn wijngaarden en wijnkelders.

Vakantiehuis met zwembad privé zwembad voor vakantie in Gascogne, Landes
14 pers
6 slpk
3 badk

Vakantiehuis met verwarmd zwembad voor vakantie vlakbij het regionale park Landes de Gascogne - Ref. LPA-3650-2639 (3496)

Vakantiehuis met verwarmd privé zwembad op een terrein van +/- 1 ha, op ongeveer 500 m van het plaatsje Beauziac. Het 19e eeuwse herenhuis is ingericht met oude familiemeubels, maar biedt eveneens een modernere speel en fitnesssruimte.

 

Vakantiehuis zwembad vakantie Gascogne, Landes

Beauziac
Vakantiehuis verwarmd zwembad St Martin de Seignanx, 25 km van Biarritz
22 pers
10 slpk
6 badk

Saint Martin de Seignanx, niet ver van Biarritz, ruim vakantiehuis voor 23 personen met verwarmd privézwembad en grote tuin - Ref. LPA-2830-2027 (3033)

Deze prachtige Bastide dateert uit 1900 en ligt op de grens tussen de Landes en het Baskenland op een landgoed van 2 hectare land, op ongeveer 7 km van Bayonne, de kust en de stranden. Een ideale locatie voor een geslaagde vakantie met familie of vrienden.

 

Vakantiehuis verwarmd zwembad Biarritz

Saint-Martin-de-Seignanx