1. Coin Secret
  2. Home Gironde Landes Pyrénées Atlantiques
  3. Alle vakantiehuizen
  4. Gironde
  5. Verhuur met zwembad Gironde

Vakantiehuizen Grayan-et-l'Hôpital

Ontdek Grayan-et-l'Hôpital, een charmant dorpje gelegen in de regio Nouvelle-Aquitaine, in het zuidwesten van Frankrijk. Gelegen... tussen Soulac-sur-Mer en Montalivet, biedt deze plek een idyllische omgeving voor een ontspannen vakantie. In de buurt vindt u de prachtige Côte d'Argent, bekend om zijn zandstranden, en de beroemde wijngaarden van Bordeaux, ideaal voor wijnliefhebbers. Grayan-et-l'Hôpital ligt ook op een klein eindje rijden van de historische stad Bordeaux, die een schat aan culturele en toeristische activiteiten biedt.

Geniet van een fijne vakantie in Gironde Landes Franse Pyreneeen Atlantische kust in het plaatsje Grayan-et-l'Hôpital ? Selekteer uw vakantiehuis in onze selektie van vakantiehuizen in Grayan-et-l'Hôpital.

Voor uw vakantie in de Gironde, bekijk ons aanbod van vakantiehuizen in Grayan-et-l'Hôpital wat aan uw wensen voldoet en boek direct on line Coins Secrets biedt een selektie van vakantiehuizen, home, villa of farmhouse (longère) in Grayan-et-l'Hôpital of in de omliggende plaatsjes Royan, Gradignan of Saint-Cibard.

Villa met zwembad voor vakantie in Pessac Léognan vlakbij Bordeaux.
8 pers
4 slpk
4 badk
3 Waarderingen

Vakantie villa met privé zwembad ten Zuiden van Bordeaux, in de wijngaarden van Pessac-Léognan. Voor 8 personen - Ref. LPA-2093-1455 (2561)

Deze ruime en lichte villa bevindt zich vlakbij de stad Bordeaux, in de wijngaarden van de beroemde wijnstreek van Pessac-Léognan.

 

Villa zwembad vakantie Pessac-Léognan Gironde

Gradignan
Vakantiehuis met privé zwembad voor vakantie met 8 - 10 personen vlakbij Saint Emilion in de Gironde
10 pers
4 slpk
3 badk
3 Waarderingen
Onmiddelijke boeking

Vakantiehuis voor vakantie met 8 tot 10 personen met privé zwembad vlakbij Saint Emilion in de Gironde - Ref. LPA-3386-2494 (3378)

Dit vakantiehuis (met 4 slaapkamers is dit huis ideaal voor 6 tot 8 volwassenen en 2 tot 4 kinderen), de slaapkamer en badkamer op de begane grond zijn eveneeens toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

 

Vakantiehuis zwembad vakantie Saint Emilion Gironde

Saint-Cibard
huis met zwembad in Saint-Cibard, vlakbij Saint Emilion, in de Gironde
5 pers
2 slpk
1 badk
1 Waardering
Onmiddelijke boeking

Gite voor 4 tot 5 personen met gemeenschappelijk zwembad voor vakantie in de buurt van Saint Emilion - Ref. LPA-3385-2493 (3378)

De gîte bevindt zich in de bijgebouwen van een karakteristiek Gironde huis. De gite kijkt uit over een tuin die uitkomt op een prachtig landschap van wijngaarden.

 

Gite zwembad vakantie Saint Emilion Gironde

Saint-Cibard

Waarom profiteert u niet van deze betoverende omgeving door een van onze huizen of villa's te huren voor uw volgende verblijf? Onze accommodatie biedt alle comfort en apparatuur die nodig zijn voor een geslaagde vakantie. Stel je voor dat je ontspant bij het zwembad, omringd door vrienden of familie, na een dag de omgeving verkend te hebben. Of u nu op zoek bent naar een traditioneel huis of een moderne villa, u vindt zeker de perfecte accommodatie voor uw vakantie in Grayan-et-l'Hôpital.

Andere vakantiewoningen die u misschien interesseren.