1. Coin Secret
  2. Home Gironde Landes Pyrénées Atlantiques
  3. Alle vakantiehuizen
  4. Gironde
  5. Huis met zwembad Gironde

Vakantiehuizen Hourtin

Kies en geniet van uw vakantie in Gironde Landes Franse Pyreneeen Atlantische kust in ons ruime aanbod van vakantie villas in Hourtin.

Voor een geslaagde vakantie in de Gironde, bekijk rustig ons aanbod in landhuizen, villas en gites in Hourtin en reserveer uw vakantiehuis Wij bieden een ruime keuze in vakantiewoningen, home of villa in Hourtin of in de omliggende plaatsjes Gradignan of Nieulle-sur-Seudre.

Villa met zwembad voor vakantie in Pessac Léognan vlakbij Bordeaux.
8 pers
4 slpk
4 badk
3 Waarderingen

Vakantie villa met privé zwembad ten Zuiden van Bordeaux, in de wijngaarden van Pessac-Léognan. Voor 8 personen - Ref. LPA-2093-1455 (2561)

Deze ruime en lichte villa bevindt zich vlakbij de stad Bordeaux, in de wijngaarden van de beroemde wijnstreek van Pessac-Léognan.

 

Villa zwembad vakantie Pessac-Léognan Gironde

Gradignan
Vakantiehuis met tuin in Nieulle sur Seudre, Charente-Maritime, Aquitaine
10 pers
4 slpk
2 badk

Vakantiehuis voor vakantie in Nieulle-sur-Seudre, in de buurt van Royan en Rochefort, op slechts 15 - 30 minutes rijden van de stranden - Ref. LPA-3654-2667 (3523)

Deze 18e eeuwse rederswoning is zeer licht met zijn grote ramen, geniet van de mooi aangelegde tuin. Alle stranden zijn tussen 15 en 30 minuten bereikbaar met de auto: Marennes, Ronce-les-Bains, L'Embellie, Le Galion d'or, het eiland Oléron...

 

Vakantiehuis Charente-Maritime Aquitaine

Nieulle-sur-Seudre

Andere vakantiewoningen die u misschien interesseren.