1. Coin Secret
  2. Home Gironde Landes Pyrénées Atlantiques

Vakantiehuizen La Rochelle

Overweeg vakantie in een vakantiehuis in Bretagne, kies in onze selektie van vakantiehuizen in La Rochelle.

Voor uw vakantie in de Charente-Maritime, bekijk ons aanbod van vakantiehuizen in La Rochelle wat aan uw wensen voldoet en reserveer uw vakantiehuis Coins Secrets biedt diverse vakantiehuizen, manor of castle in La Rochelle of in de omliggende plaatsjes zoals Champagne-et-Fontaine.

huis met verwarmd privézwembad in Champagne-et-Fontaine, Dordogne, vlakbij Brantôme
8 pers
4 slpk
3 badk

Vakantiehuis op kasteel met verwarmd privézwembad en gemeenschappelijke tennisbaan - Ref. PER-4081-2836 (3654)

Het vakantiehuis is een bijgebouw van het 17e-eeuwse kasteel wat sinds 1820 in familiebezit is. De eigenaren wonen ter plaatse in het kasteel, wat naast het vakantiehuis ligt. Het zwembad is privé voor de vakantiegasten, op het domein bevindt zich eveneens een tennisbaan voor gemeenschappelijk gebruik.

 

Vakantiehuis verwarmd zwembad kasteel Dordogne

Champagne-et-Fontaine
Kasteel met verwarmd en privé zwembad in Périgord Vert, Champagne-et-Fontaine, Dordogne, vlakbij Brantôme
12 pers
6 slpk
5 badk

Vakantiewoning met privé zwembad in een vleugel van een kasteel, in het hart van de Perigord, gemeenschappelijke tennisbaan - Ref. PER-4082-2835 (3654)

Deze vakantiewoning voor 12 personen ligt in een vleugel van een 17e-eeuwse kasteel wat sinds 1820 in familiebezit is. De eigenaren wonen ter plaatse in een andere vleugel van het kasteel. Het zwembad is privé voor de vakantiegasten, op het domein bevindt zich eveneens een tennisbaan voor gemeenschappelijk gebruik.

 

Vakantiewoning kasteel Dordogne Perigord

Champagne-et-Fontaine

Gelegen aan de Atlantische kust, is La Rochelle een onmisbare toeristische bestemming in Frankrijk. Deze havenstad, rijk aan geschiedenis en cultuur, is een ware parel van het Franse erfgoed. In de buurt kunt u fascinerende steden zoals Rochefort en het eiland Ré verkennen. La Rochelle biedt ook een veelheid aan attracties zoals de Oude Haven, het Aquarium en de Torens van La Rochelle. Natuurliefhebbers zullen de omliggende parken en eindeloze stranden waarderen.

Om optimaal te genieten van uw verblijf in La Rochelle, kan het huren van een huis of villa een uitstekende optie zijn. Deze accommodaties bieden alle nodige faciliteiten voor een comfortabel en ontspannen verblijf. Stel je voor dat je je vakantie doorbrengt in een charmante villa met zwembad, omringd door je vrienden of familie. Deze huizen zijn ideaal om te ontspannen na een drukke dag van het verkennen van de omgeving. Of het nu gaat om een romantisch verblijf of een familievakantie, onze vakantiehuizen in La Rochelle garanderen onvergetelijke momenten.

Andere vakantiewoningen die u misschien interesseren.