1. Coin Secret
  2. Home Gironde Landes Pyrénées Atlantiques
  3. Alle vakantiehuizen
  4. Landes

Vakantiehuizen Mimizan

Ontspan in een vakantiehuis in Gironde Landes Franse Pyreneeen Atlantische kust, selekteer in ons ruime aanbod van vakantie villas in Mimizan.

Voor uw droomvakantie in de Landes, kies in ons aanbod van vakantiehuizen in Mimizan en reserveer uw vakantiehuis Coins Secrets biedt diverse vakantiehuizen, home of villa in Mimizan of in de omliggende plaatsjes Saint-Martin-de-Seignanx of Gradignan.

Vakantiehuis verwarmd zwembad St Martin de Seignanx, 25 km van Biarritz
22 pers
10 slpk
6 badk

Saint Martin de Seignanx, niet ver van Biarritz, ruim vakantiehuis voor 23 personen met verwarmd privézwembad en grote tuin - Ref. LPA-2830-2027 (3033)

Deze prachtige Bastide dateert uit 1900 en ligt op de grens tussen de Landes en het Baskenland op een landgoed van 2 hectare land, op ongeveer 7 km van Bayonne, de kust en de stranden. Een ideale locatie voor een geslaagde vakantie met familie of vrienden.

 

Vakantiehuis verwarmd zwembad Biarritz

Saint-Martin-de-Seignanx
Villa met zwembad voor vakantie in Pessac Léognan vlakbij Bordeaux.
8 pers
4 slpk
4 badk
3 Waarderingen

Vakantie villa met privé zwembad ten Zuiden van Bordeaux, in de wijngaarden van Pessac-Léognan. Voor 8 personen - Ref. LPA-2093-1455 (2561)

Deze ruime en lichte villa bevindt zich vlakbij de stad Bordeaux, in de wijngaarden van de beroemde wijnstreek van Pessac-Léognan.

 

Villa zwembad vakantie Pessac-Léognan Gironde

Gradignan

Andere vakantiewoningen die u misschien interesseren.