1. Coin Secret
  2. Home Gironde Landes Pyrénées Atlantiques
  3. Alle vakantiehuizen
  4. Gironde
  5. Vakantie met privé zwembad Gironde

Vakantiehuizen Naujac-sur-Mer

Er even tussenuit in een vakantie villa in Gironde Landes Franse Pyreneeen Atlantische kust, voor u geselecteerd in ons ruime aanbod van vakantiehuizen in Naujac-sur-Mer.

Voor uw vakantie in de Gironde, bekijk ons aanbod van vakantiehuizen in Naujac-sur-Mer wat aan uw wensen voldoet en boek direct on line Coins Secrets biedt een selektie van vakantiehuizen, home of villa in Naujac-sur-Mer of in de omliggende plaatsjes Nieulle-sur-Seudre of Gradignan.

Vakantiehuis met tuin in Nieulle sur Seudre, Charente-Maritime, Aquitaine
10 pers
4 slpk
2 badk

Vakantiehuis voor vakantie in Nieulle-sur-Seudre, in de buurt van Royan en Rochefort, op slechts 15 - 30 minutes rijden van de stranden - Ref. LPA-3654-2667 (3523)

Deze 18e eeuwse rederswoning is zeer licht met zijn grote ramen, geniet van de mooi aangelegde tuin. Alle stranden zijn tussen 15 en 30 minuten bereikbaar met de auto: Marennes, Ronce-les-Bains, L'Embellie, Le Galion d'or, het eiland Oléron...

 

Vakantiehuis Charente-Maritime Aquitaine

Nieulle-sur-Seudre
Villa met zwembad voor vakantie in Pessac Léognan vlakbij Bordeaux.
8 pers
4 slpk
4 badk
3 Waarderingen

Vakantie villa met privé zwembad ten Zuiden van Bordeaux, in de wijngaarden van Pessac-Léognan. Voor 8 personen - Ref. LPA-2093-1455 (2561)

Deze ruime en lichte villa bevindt zich vlakbij de stad Bordeaux, in de wijngaarden van de beroemde wijnstreek van Pessac-Léognan.

 

Villa zwembad vakantie Pessac-Léognan Gironde

Gradignan

Andere vakantiewoningen die u misschien interesseren.