1. Coin Secret
  2. Home Gironde Landes Pyrénées Atlantiques
  3. Alle vakantiehuizen
  4. Charente-Maritime

Vakantiehuizen Nieulle-sur-Seudre

Geniet van een fijne vakantie in Bretagne in het plaatsje Nieulle-sur-Seudre ? Selekteer uw vakantiehuis in onze selektie van vakantiehuizen in Nieulle-sur-Seudre.

Voor een geslaagde vakantie in de Charente-Maritime, zoek met filters op onze lijst van vakantiehuizen in Nieulle-sur-Seudre en boek uw vakantiewoning Coins Secrets biedt een selektie van vakantiehuizen, home in Nieulle-sur-Seudre of in de omliggende plaatsjes zoals Saint-Savinien.

Vakantiehuis met tuin in Nieulle sur Seudre, Charente-Maritime, Aquitaine
10 pers
4 slpk
2 badk

Vakantiehuis voor vakantie in Nieulle-sur-Seudre, in de buurt van Royan en Rochefort, op slechts 15 - 30 minutes rijden van de stranden - Ref. LPA-3654-2667 (3523)

Deze 18e eeuwse rederswoning is zeer licht met zijn grote ramen, geniet van de mooi aangelegde tuin. Alle stranden zijn tussen 15 en 30 minuten bereikbaar met de auto: Marennes, Ronce-les-Bains, L'Embellie, Le Galion d'or, het eiland Oléron...

 

Vakantiehuis Charente-Maritime Aquitaine

Nieulle-sur-Seudre
Charmant vakantiehuis in Charente-Maritime in Saint-Savinien
8 pers
4 slpk
2 badk

Vakantiehuis in Charente Maritime met terras aan de rivier de Charente - Ref. LPA-3609-2588 (3453)

Dit 18e-eeuws huis ligt midden in het centrum van het kunstenaarsdorp, in een rustige woonwijk. Het huis heeft een zeer gezellig privéterras met vrij uitzicht op de Charente rivier en het eiland St Savinien.

 

Vakantiehuis Charente-Maritime Saint-Savinien

Saint-Savinien (op 29 km van Nieulle-sur-Seudre)

Andere vakantiewoningen die u misschien interesseren.