1. Coin Secret
  2. Home Gironde Landes Pyrénées Atlantiques

Vakantiehuizen Nieulle-sur-Seudre

Nieulle-sur-Seudre, gelegen in Charente-Maritime, is een ideale vakantiebestemming voor liefhebbers van natuur en cultuur. Dit... charmante stadje ligt in het hart van het schiereiland Arvert, tussen Royan en het eiland Oléron. Met zijn kwelders, wandelpaden en de nabijheid van interessante steden zoals La Rochelle en Rochefort biedt Nieulle-sur-Seudre een uitzonderlijke omgeving voor een onvergetelijke vakantie.

Geniet van een fijne vakantie in Bretagne in het plaatsje Nieulle-sur-Seudre ? Selekteer uw vakantiehuis in onze selektie van vakantiehuizen in Nieulle-sur-Seudre.

Voor een geslaagde vakantie in de Charente-Maritime, zoek met filters op onze lijst van vakantiehuizen in Nieulle-sur-Seudre en boek uw vakantiewoning Coins Secrets biedt een selektie van vakantiehuizen, castle of manor in Nieulle-sur-Seudre of in de omliggende plaatsjes Royan of Champagne-et-Fontaine.

Kasteel met verwarmd en privé zwembad in Périgord Vert, Champagne-et-Fontaine, Dordogne, vlakbij Brantôme
12 pers
6 slpk
5 badk

Vakantiewoning met privé zwembad in een vleugel van een kasteel, in het hart van de Perigord, gemeenschappelijke tennisbaan - Ref. PER-4082-2835 (3654)

Deze vakantiewoning voor 12 personen ligt in een vleugel van een 17e-eeuwse kasteel wat sinds 1820 in familiebezit is. De eigenaren wonen ter plaatse in een andere vleugel van het kasteel. Het zwembad is privé voor de vakantiegasten, op het domein bevindt zich eveneens een tennisbaan voor gemeenschappelijk gebruik.

 

Vakantiewoning kasteel Dordogne Perigord

Champagne-et-Fontaine
huis met verwarmd privézwembad in Champagne-et-Fontaine, Dordogne, vlakbij Brantôme
8 pers
4 slpk
3 badk

Vakantiehuis op kasteel met verwarmd privézwembad en gemeenschappelijke tennisbaan - Ref. PER-4081-2836 (3654)

Het vakantiehuis is een bijgebouw van het 17e-eeuwse kasteel wat sinds 1820 in familiebezit is. De eigenaren wonen ter plaatse in het kasteel, wat naast het vakantiehuis ligt. Het zwembad is privé voor de vakantiegasten, op het domein bevindt zich eveneens een tennisbaan voor gemeenschappelijk gebruik.

 

Vakantiehuis verwarmd zwembad kasteel Dordogne

Champagne-et-Fontaine

Om optimaal te genieten van uw verblijf in Nieulle-sur-Seudre is het huren van een huis of villa een uitstekende optie. Waan je in een prachtig huis, perfect uitgerust, met een zwembad om af te koelen op warme zomerdagen. Of u nu met familie of vrienden bent, deze accommodaties bieden een vriendelijke en comfortabele woonruimte voor een geslaagde vakantie. Aarzel dus niet langer, boek uw vakantiewoning in Nieulle-sur-Seudre en creëer onvergetelijke herinneringen.

Andere vakantiewoningen die u misschien interesseren.