1. Coin Secret
  2. Home Gironde Landes Pyrénées Atlantiques

Vakantiehuizen Saint-Denis-d'Oléron

In Saint-Denis-d'Oléron, in Bretagne, biedt Coins Secrets villas, landhuizen en gites voor uw vakantie.

Maak uw keuze in ons aanbod van vakantiewoningen in Saint-Denis-d'Oléron.

Voor een geslaagde vakantie in de Charente-Maritime, bekijk rustig ons aanbod in landhuizen, villas en gites in Saint-Denis-d'Oléron en boek uw vakantiewoning Coins Secrets biedt diverse vakantiehuizen, manor of castle in Saint-Denis-d'Oléron of in de omliggende plaatsjes zoals Champagne-et-Fontaine.

huis met verwarmd privézwembad in Champagne-et-Fontaine, Dordogne, vlakbij Brantôme
8 pers
4 slpk
3 badk

Vakantiehuis op kasteel met verwarmd privézwembad en gemeenschappelijke tennisbaan - Ref. PER-4081-2836 (3654)

Het vakantiehuis is een bijgebouw van het 17e-eeuwse kasteel wat sinds 1820 in familiebezit is. De eigenaren wonen ter plaatse in het kasteel, wat naast het vakantiehuis ligt. Het zwembad is privé voor de vakantiegasten, op het domein bevindt zich eveneens een tennisbaan voor gemeenschappelijk gebruik.

 

Vakantiehuis verwarmd zwembad kasteel Dordogne

Champagne-et-Fontaine
Kasteel met verwarmd en privé zwembad in Périgord Vert, Champagne-et-Fontaine, Dordogne, vlakbij Brantôme
12 pers
6 slpk
5 badk

Vakantiewoning met privé zwembad in een vleugel van een kasteel, in het hart van de Perigord, gemeenschappelijke tennisbaan - Ref. PER-4082-2835 (3654)

Deze vakantiewoning voor 12 personen ligt in een vleugel van een 17e-eeuwse kasteel wat sinds 1820 in familiebezit is. De eigenaren wonen ter plaatse in een andere vleugel van het kasteel. Het zwembad is privé voor de vakantiegasten, op het domein bevindt zich eveneens een tennisbaan voor gemeenschappelijk gebruik.

 

Vakantiewoning kasteel Dordogne Perigord

Champagne-et-Fontaine

Gelegen op het eiland Oléron, is de charmante gemeente Saint-Denis-d'Oléron een echt toeristisch juweel. Deze plek biedt een perfecte harmonie tussen de zee en de natuur, met adembenemende landschappen. Genesteld in het departement Charente-Maritime in de regio Nouvelle-Aquitaine, wordt deze bestemming omringd door steden van belang zoals La Rochelle en Rochefort. U kunt opmerkelijke locaties verkennen zoals de vuurtoren van Chassiron, de jachthaven en de fijne zandstranden. Bovendien is de nabijheid van het beroemde Fort Boyard een groot voordeel.

Stel je je verblijf in Saint-Denis-d'Oléron voor in een villa of huis met een comfortabel uitgerust zwembad. U kunt ontspannen aan een privézwembad na een dag van het verkennen van de omgeving. Of u nu met familie of vrienden bent, onze accommodaties bieden de ruimte en privacy die nodig zijn om volop van uw vakantie te genieten. Wacht niet langer, boek nu uw ideale accommodatie in Saint-Denis-d'Oléron en maak onvergetelijke herinneringen tijdens uw volgende verblijf op dit prachtige eiland.

Andere vakantiewoningen die u misschien interesseren.