1. Coin Secret
  2. Home Gironde Landes Pyrénées Atlantiques

Vakantiehuizen Saint-Georges-de-Didonne

Er even tussenuit in een vakantie villa in Bretagne, voor u geselecteerd Op deze lijst van vakantiehuizen in... Saint-Georges-de-Didonne.

Voor uw verblijf in de Charente-Maritime, bekijk ons aanbod in Saint-Georges-de-Didonne en registreer uw boeking Coins Secrets biedt diverse vakantiehuizen, villa, manor of castle in Saint-Georges-de-Didonne of in de omliggende plaatsjes Royan, Gradignan of Champagne-et-Fontaine.

Villa met zwembad voor vakantie in Pessac Léognan vlakbij Bordeaux.
8 pers
4 slpk
4 badk
3 Waarderingen

Vakantie villa met privé zwembad ten Zuiden van Bordeaux, in de wijngaarden van Pessac-Léognan. Voor 8 personen - Ref. LPA-2093-1455 (2561)

Deze ruime en lichte villa bevindt zich vlakbij de stad Bordeaux, in de wijngaarden van de beroemde wijnstreek van Pessac-Léognan.

 

Villa zwembad vakantie Pessac-Léognan Gironde

Gradignan
huis met verwarmd privézwembad in Champagne-et-Fontaine, Dordogne, vlakbij Brantôme
8 pers
4 slpk
3 badk

Vakantiehuis op kasteel met verwarmd privézwembad en gemeenschappelijke tennisbaan - Ref. PER-4081-2836 (3654)

Het vakantiehuis is een bijgebouw van het 17e-eeuwse kasteel wat sinds 1820 in familiebezit is. De eigenaren wonen ter plaatse in het kasteel, wat naast het vakantiehuis ligt. Het zwembad is privé voor de vakantiegasten, op het domein bevindt zich eveneens een tennisbaan voor gemeenschappelijk gebruik.

 

Vakantiehuis verwarmd zwembad kasteel Dordogne

Champagne-et-Fontaine
Kasteel met verwarmd en privé zwembad in Périgord Vert, Champagne-et-Fontaine, Dordogne, vlakbij Brantôme
12 pers
6 slpk
5 badk

Vakantiewoning met privé zwembad in een vleugel van een kasteel, in het hart van de Perigord, gemeenschappelijke tennisbaan - Ref. PER-4082-2835 (3654)

Deze vakantiewoning voor 12 personen ligt in een vleugel van een 17e-eeuwse kasteel wat sinds 1820 in familiebezit is. De eigenaren wonen ter plaatse in een andere vleugel van het kasteel. Het zwembad is privé voor de vakantiegasten, op het domein bevindt zich eveneens een tennisbaan voor gemeenschappelijk gebruik.

 

Vakantiewoning kasteel Dordogne Perigord

Champagne-et-Fontaine

Ontdek Saint Georges de Didonne, een toeristische parel gelegen aan de Atlantische kust, in het departement Charente-Maritime in Frankrijk. Deze pittoreske plek staat bekend om zijn fijne zandstranden en rijke historische erfgoed. In de buurt vindt u de beroemde stad Royan, bekend om zijn modernistische architectuur en watersportactiviteiten. Andere bezienswaardigheden zijn de vuurtoren van Cordouan, de oudste nog werkende vuurtoren van Frankrijk, en de monding van de Gironde, de grootste estuarium van West-Europa. De regio biedt ook een veelheid aan activiteiten, van fietstochten tot proeverijen van lokale producten.

Om optimaal te genieten van uw verblijf in Saint Georges de Didonne, overweeg dan het huren van een huis of villa. Deze accommodaties bieden alle nodige faciliteiten voor een comfortabele en ontspannende vakantie. Stel je voor dat je ontspant aan je privézwembad na een dag de omgeving te hebben verkend, of een gezellige maaltijd deelt met je vrienden of familie in een ruime eetkamer. Of je nu alleen of in een groep reist, het huren van een huis of villa in deze prachtige regio zal ongetwijfeld het sleutelingrediënt zijn voor een onvergetelijke vakantie.

Andere vakantiewoningen die u misschien interesseren.