1. Coin Secret
  2. Home Gironde Landes Pyrénées Atlantiques
  3. Alle vakantiehuizen
  4. Gironde
  5. Villa met privé zwembad Gironde

Vakantiehuizen Soulac-sur-Mer

Zoekt u een vakantiehuis in Gironde Landes Franse Pyreneeen Atlantische kust in de plaats Soulac-sur-Mer ? Maak uw keuze in onze selektie van huizen en gites te huur in Soulac-sur-Mer.

Voor een geslaagde vakantie in de Gironde, bekijk rustig ons aanbod in landhuizen, villas en gites in Soulac-sur-Mer en neem contact met ons op om uw vakantiehuis te boeken Coins Secrets biedt diverse vakantiehuizen, home in Soulac-sur-Mer of in de omliggende plaatsjes Nieulle-sur-Seudre of Saint-Savinien.

Vakantiehuis met tuin in Nieulle sur Seudre, Charente-Maritime, Aquitaine
10 pers
4 slpk
2 badk

Vakantiehuis voor vakantie in Nieulle-sur-Seudre, in de buurt van Royan en Rochefort, op slechts 15 - 30 minutes rijden van de stranden - Ref. LPA-3654-2667 (3523)

Deze 18e eeuwse rederswoning is zeer licht met zijn grote ramen, geniet van de mooi aangelegde tuin. Alle stranden zijn tussen 15 en 30 minuten bereikbaar met de auto: Marennes, Ronce-les-Bains, L'Embellie, Le Galion d'or, het eiland Oléron...

 

Vakantiehuis Charente-Maritime Aquitaine

Nieulle-sur-Seudre (op 28 km van Soulac-sur-Mer)
Charmant vakantiehuis in Charente-Maritime in Saint-Savinien
8 pers
4 slpk
2 badk

Vakantiehuis in Charente Maritime met terras aan de rivier de Charente - Ref. LPA-3609-2588 (3453)

Dit 18e-eeuws huis ligt midden in het centrum van het kunstenaarsdorp, in een rustige woonwijk. Het huis heeft een zeer gezellig privéterras met vrij uitzicht op de Charente rivier en het eiland St Savinien.

 

Vakantiehuis Charente-Maritime Saint-Savinien

Saint-Savinien

Andere vakantiewoningen die u misschien interesseren.