1. Coin Secret
  2. Onze regios
  3. Vakantiehuizen Auvergne Rhône-Alpes

Vakantiehuizen Saint-Étienne

Geniet van een fijne vakantie in Auvergne Rhône-Alpes in het plaatsje Saint-Étienne ? Selekteer uw vakantiehuis in onze selektie van vakantiehuizen in Saint-Étienne.

Voor uw verblijf in de Loire, bekijk ons aanbod in Saint-Étienne en registreer uw boeking Wij bieden een ruime keuze in vakantiewoningen, farmhouse (mas) of home in Saint-Étienne of in de omliggende plaatsjes Empurany of Vinezac.

Groot vakantiehuis met verwarmd privé zwembad huren voor vakantie in Empurany in de Ardèche
14 pers
7 slpk
3 badk
2 Waarderingen

Groot vakantiehuis met verwarmd privé zwembad voor vakantie in Empurany in de Ardèche - Ref. ARA-3630-2633 (3480)

Deze voormalige dorpsjongensschool is volledig gerenoveerd en kan tot 14 personen ontvangen in 7 slaapkamers en geniet een dominante positie boven de vallei. Het vakantiehuis heeft meerdere terrassen waaronder een overdekt terras en een verwarmd privé zwembad met vrij uitzicht over de vallei.

 

Vakantiehuis zwembad vakantie Ardèche

Empurany (op 49 km van Saint-Étienne)
Vakantiehuis met privé zwembad in Vinezac, in het zuiden van de Ardèche, voor 6 personen
6 pers
3 slpk
3 badk
13 Waarderingen
Onmiddelijke boeking

Vakantiehuis voor 6 personen met privé zwembad in Vinezac, in het zuiden van de Ardèche, vlakbij Balazuc en Labeaume, rustig gelegen in het hart van de natuur  - Ref. PRO-2897-2088 (3082)

Het vakantiehuis is ideaal gelegen in de natuur maar niet ver van de winkels, en tevens vlakbij de bezienswaardigheden van de Ardèche: Aubenas, Balazuc, Labeaume, Vogüe, Ruoms, les Gorges de l'Ardèche...

 

Vakantiehuis zwembad vakantie Ardèche

Vinezac