1. Coin Secret
  2. in Bretagne
  3. Finistère

Vakantiehuizen Arzano

Arzano, gelegen in het departement Finistère, in de regio Bretagne, is een charmant Frans dorp met een rijke geschiedenis en... cultuur. Het is een ideale plek voor een rustige vakantie, dichtbij dynamische steden als Quimperlé, Lorient en Concarneau. Bezoekers kunnen het lokale erfgoed ontdekken, zoals de kerk van Saint-Pierre-et-Saint-Paul, of genieten van de natuurlijke schoonheid van de omgeving, waaronder de rivieren Isole en Ellé.

Zoekt u een vakantiehuis in Bretagne in de plaats Arzano ? Maak uw keuze in onze selektie van vakantiehuizen in Arzano.

Voor een geslaagde vakantie in de Finistère, zoek met filters op onze lijst van vakantiehuizen in Arzano en boek uw vakantiewoning Coins Secrets biedt diverse vakantiehuizen, manor of cottage in Arzano of in de omliggende plaatsjes zoals Brech.

Charmante gite met tuin voor vakantie in Bretagne, in Arzano in de Finistère
6 pers
4 slpk
1 badk

Charmante gite met tuin voor vakantie in Bretagne, in Arzano in de Finistère - Ref. BRE-2677-1818 (2861)

De gite is landelijk gelegen op ongeveer 3 km van Arzano. In de gezellige tuin kunt u heerlijk buiten van uw maaltijden genieten.

 

Gite tuin vakantie Bretagne Arzano

Arzano
Vakantiehuis met hond toegestaan voor 10 personen - Brech - Morbihan bij Vannes
10 pers
4 slpk
2 badk
1 Waardering

Karakteristiek vakantiehuis in Brech, in het hart van Morbihan, voor vakantie met 10 personen in Bretagne - Ref. BRE-2315-1621 (2698)

Karakteristiek vakantiehuis op een bijzonder domein van  ha met verschillende historische gebouwen, en het huis van de eigenaren. Ideaal gelegen vlakbij de Golf van Morbihan, in het hart van de toeristische regio van de Pays d'Auray.

 

Vakantiehuis 10 personen Brech Morbihan Bretagne

Brech (op 39 km van Arzano)

Kiezen voor het huren van een huis of villa in Arzano betekent kiezen voor comfortabele accommodatie voor een onvergetelijk verblijf. Stelt u zich eens voor, met familie of vrienden, in een ruim Bretons huis, met alle apparatuur die nodig is voor uw comfort. Misschien zelfs met een zwembad voor momenten van ontspanning na een dag vol ontdekkingen. Een verblijf in Arzano is de belofte van een authentieke vakantie, die ontspanning, ontdekking en gezelligheid combineert.

Andere vakantiewoningen die u misschien interesseren.