1. Coin Secret
  2. in Bretagne
  3. Landelijk gelegen vakantiehuis
  4. Morbihan

Vakantiehuizen in de Morbihan Landelijk gelegen

Vertrouw op Coin Secret voor een landelijk gelegen vakantiehuis in de Morbihan in Frankrijk. Voor een geslaagd verblijf in een... landelijke omgeving, in een mooi huis, gite of villa in de Morbihan ver van de stadsdrukte, aarzel niet langer en kies uit 2 resultaten van onze selectie. Een landhuis huren bij Coin Secret.

Coin Secret in de Morbihan, misschien in Brech of in Arzano, of in de streek Golfe de Morbihan, is uw garantie op een geslaagde vakantie in een door ons met zorg geselecteerd vakantiehuis.

Vakantiehuis met hond toegestaan voor 10 personen - Brech - Morbihan bij Vannes
10 pers
4 slpk
2 badk
1 Waardering

Karakteristiek vakantiehuis in Brech, in het hart van Morbihan, voor vakantie met 10 personen in Bretagne - Ref. BRE-2315-1621 (2698)

Karakteristiek vakantiehuis op een bijzonder domein van  ha met verschillende historische gebouwen, en het huis van de eigenaren. Ideaal gelegen vlakbij de Golf van Morbihan, in het hart van de toeristische regio van de Pays d'Auray.

 

Vakantiehuis 10 personen Brech Morbihan Bretagne - Landhuis

Brech
Charmante gite met tuin voor vakantie in Bretagne, in Arzano in de Finistère
6 pers
4 slpk
1 badk

Charmante gite met tuin voor vakantie in Bretagne, in Arzano in de Finistère - Ref. BRE-2677-1818 (2861)

De gite is landelijk gelegen op ongeveer 3 km van Arzano. In de gezellige tuin kunt u heerlijk buiten van uw maaltijden genieten.

 

Gite tuin vakantie Bretagne Arzano - Vakantie op het land

Arzano

Andere vakantiewoningen die u misschien interesseren.