Villas en vakantiehuizen in Corsica

Ontdek onze vakantiehuizen op Corsica : Villas met zwembad, vakantiehuizen vlakbij het strand, voor een onvergetelijke vakantie met vrienden of familie.

Villas voor vakantie in Corsica

Prachtige stranden, bergen, schilderachtige dorpjes en heerlijke gastronomie, Corsica is een ideale vakantiebestemming ! Voor een ontspannen strandvakantie of een aktieve vakantie, alles is mogelijk op Corsica !

De stranden

De stranden van Corsica zijn een van de mooiste van Frankrijk. Wit zand, prachtig blauw water, een paradijs ! De stranden van Palombaggia, Santa Giulia, Rondinara of de stranden van îles Lavezzi doen niet onder voor de stranden op verre tropische bestemmingen.

Actieve vakantie

Geoefende wandelaars kiezen voor Corsica om de beroemde GR20 te lopen, 170 km lang over de bergen, door bossen en rivieren. Maar er zijn ter plaatse ook andere sportieve activiteiten : Duiken, klimmen, canyoning, moutainbiken, boomklimparken...

Historische bezienswaardigheden

Corsica is ook beroemd om zijn prachtige plaatsjes als Ajaccio, Porto Vecchio, Propiano en natuurlijk Bonifacio spectaculair gelegen op een hoge rots met uitzicht over de zee.