1. Coin Secret
  2. Home Corsica
  3. Corsica

Vakantiehuizen Corse Familie

Voor vakantie met de hele familie in de regio Corsica, Biedt Coin Secret een speciale selectie : "Families welkom"

Door hun inrichting en uitrusting zijn deze 2 vakantiehuizen bieden een geslaagde vakantie met de hele familie in Corsica voor groot en klein. Gaat u liever in de Corse-du-Sud of , naar Zonza, ongeacht de regio van uw keuze, Corse du Sud of , ontdek snel al onze familievriendelijke vakantiehuizen in Corsica

Designer villa met verwarmd zwembad Pinarello Zuid-Corsica

Prijs vanaf :
5291 € per week
Designer villa met verwarmd zwembad Pinarello Zuid-Corsica

In Pinarello, moderne designer villa voor 10 personen met airconditioning, verwarmd privé zwembad en uitzicht op zee - Ref. COR-2456-1798 (55)

De moderne villa is volledig gerenoveerd en ingericht door een binnenhuisarchitect. De villa ligt vlakbij de badplaats van Pinarello en de prachtige stranden. De villa heeft een aangelegde tuin van +/- 3500m², is bijzonder rustig gelegen en omgeven door de natuur, ongeveer 10 minuten rijden van Sainte-Lucie de Porto-Vecchio.

 

Designer villa met airconditioning en prive zwembad Pinarello Zuid-Corsica - Verblijf in een familievriendelijk vakantiehuis

Zonza

Vakantie villa te huur met airconditioning en privé zwembad op Corsica, vlakbij Porto Vecchio, voor 8 personen

Prijs vanaf :
2451 € per week
Vakantie villa te huur met airconditioning en privé zwembad op Corsica, vlakbij Porto Vecchio, voor 8 personen

Vakantie villa voor 8 personen met airconditioning en privé zwembad op Corsica, vlakbij Porto Vecchio - Ref. COR-2947-2138 (3125)

Volledig geklimatiseerde vakantie villa, voor 8 personen met privé zwembad, op slechts 15 min. lopen van St Cyprien Beach, en vlakbij Porto Vecchio (alle winkels en voorzieningen).

 

Vakantie villa met zwembad vlakbij Porto Vecchio, Corsica - Vakantiehuis voor grote familie

Zonza

Andere vakantiewoningen die u misschien interesseren.