1. Coin Secret
  2. Home Cote d'Azur

Vakantielandhuis (Mas) in Cavalaire-sur-Mer

Ontspan in een vakantiehuis in Cote d'Azur, selekteer in ons ruime aanbod van vakantiehuizen van het type landhuis (mas) in... Cavalaire-sur-Mer. Voor uw vakantie in de Var, bekijk ons aanbod van vakantiehuizen in Cavalaire-sur-Mer wat aan uw wensen voldoet en neem contact met ons op om uw vakantiehuis te boeken.

Coins Secrets biedt een selektie van vakantiehuizen van het type landhuis (mas) in Cavalaire-sur-Mer of in de omliggende plaatsjes .

Charmante vakantiewoning in Cogolin, vlakbij Grimaud en Saint Tropez
4 pers
2 slpk
2 badk

Charmante vakantiewoning in Cogolin, in het hart van het Massif des Maures, vlakbij de Golf van St Tropez, voor 4 personen - Ref. PRO-3565-2579 (3444)

In het hart van het Massif des Maures, charmant vakantiehuis voor 4 personen, gelegen in Cogolin, op +/- 5 minuten rijden van het centrum van het dorp.

 

Atypische charmante verhuur in Cogolin

Cogolin (op 9 km van Cavalaire-sur-Mer)
Luxe vakantiedomein met privé zwembad, tennisbaan en spa in Le Pradet in de Var
20 pers
10 slpk
9 badk

Luxe vakantiedomein met privé zwembad, tennis, spa, voor vakantie met familie of vrienden in Le Pradet in de Var - Ref. PRO-3687-2637 (3492)

Dit luxe vakantiedomein met grote capaciteit is perfect voor een familie reunie of een groep vrienden die hun vakantie samen willen doorbrengen. Het domein bestaat uit twee appartementen voor 8 en 4 personen en vier 2-persoonsappartementen, voor een totale capaciteit van 20 personen. 

 

Luxe vakantiedomein Le Pradet zwembad tennis spa

Le Pradet (op 42 km van Cavalaire-sur-Mer)