1. Coin Secret
  2. Home Cote d'Azur
  3. Cote d'Azur
  4. La Londe-les-Maures

Vakantiehuizen met whirlpool in La Londe-les-Maures

In La Londe-les-Maures, in Cote d'Azur, biedt Coins Secrets villas, landhuizen en gites voor uw vakantie. Maak uw keuze ! in ons... aanbod van vakantiewoningen met whirlpool in La Londe-les-Maures. Voor uw vakantie in Frankrijk in de Var, in het plaatsje La Londe-les-Maures, bekijk onze vakantiehuizen en boek uw vakantiewoning.

Coins Secrets biedt diverse vakantiehuizen met whirlpool in La Londe-les-Maures of in de omliggende plaatsjes zoals : Gite met whirlpool in Hyères

Luxe vakantiedomein met privé zwembad, tennisbaan en spa in Le Pradet in de Var
20 pers
10 slpk
9 badk

Luxe vakantiedomein met privé zwembad, tennis, spa, voor vakantie met familie of vrienden in Le Pradet in de Var - Ref. PRO-3687-2637 (3492)

Dit luxe vakantiedomein met grote capaciteit is perfect voor een familie reunie of een groep vrienden die hun vakantie samen willen doorbrengen. Het domein bestaat uit twee appartementen voor 8 en 4 personen en vier 2-persoonsappartementen, voor een totale capaciteit van 20 personen. 

 

Luxe vakantiedomein Le Pradet zwembad tennis spa

Le Pradet (op 18 km van La Londe-les-Maures)
Gite voor 4 personen met SPA in Salernes vlakbij de Gorges du Verdon
4 pers
2 slpk
1 badk
3 Waarderingen

In Salernes, in de buurt van de Gorges du Verdon, gite met SPA voor 4 personen - Ref. CAZ-2487-1793 (1812)

De gite voor 4 personen is een bijgebouw van de hoofdwoning, die ook als gite (voor 10 personen) wordt verhuurd. In de gite bevindt zich een 2-persoons slaapkamer, een tweede, onafhankelijke slaapkamer bevindt zich op enkele meters van de gite.

 

Gite Salernes Gorges du Verdon

Salernes (op 47 km van La Londe-les-Maures)
Vakantiehuis op landgoed met privé zwembad en toegang tot de rivier, Salernes, Verdon
14 pers
7 slpk
4 badk

Vakantiehuis voor 14 personen vlakbij de Gorges du Verdon, privé zwembad, spa en toegang tot de rivier. - Ref. CAZ-2488-1794 (1812)

Bijzonder vakantie domein bestaande uit de Bastide (de hoofdwoning voor 10 personen) en een onafhankelijke Bergerie (voor 4 personen). Het landgoed van 2 ha met eigen toegang tot de rivier is een ideaal speelterrein voor grotere kinderen. Privé zwembad en Spa. 

 

Vakantiehuis privé zwembad Salernes Verdon

Salernes (op 47 km van La Londe-les-Maures)