Coin Secret op Instagram
Coin Secret op Facebook
Coin Secret op Twitter
Coin Secret op Pinterest
RSS Coin Secret -  Nieuwe huizen
 

  1. Coin Secret
  2. Home Cote d'Azur
  3. Vakantiehuizen Cote d'Azur
  4. Saint-Maximin-la-Sainte-Baume

Vakantiehuizen met verwarmd zwembad in Saint-Maximin-la-Sainte-Baume

Ontspan in een vakantiehuis in Cote d'Azur, selekteer in ons ruime aanbod van vakantiehuizen met verwarmd zwembad in... Saint-Maximin-la-Sainte-Baume. Voor uw vakantie in de Var, bekijk ons aanbod van vakantiehuizen in Saint-Maximin-la-Sainte-Baume wat aan uw wensen voldoet en neem contact met ons op om uw vakantiehuis te boeken.

Coins Secrets biedt een selektie van vakantiehuizen met verwarmd zwembad in Saint-Maximin-la-Sainte-Baume of in de omliggende plaatsjes zoals : Vakantiehuis met verwarmd binnen zwembad in Pertuis

Prijs vanaf :
3211 € per week
Vakantiehuis met zwembad in de Var, Provence
10 pers
5 slpk
3 badk
3 Waarderingen

In Correns in de Var, vakantiehuis met airconditioning en omheind verwarmd privé zwembad. Voor 10 personen - Ref. CAZ-1669-997 (2239)

Dit gezellige familiehuis is ideaal gelegen om de Provence te ontdekken.

 

Vakantiehuis zwembad Correns Var Provence

Correns
Vakantievilla met privé zwembad bij Aix en Provence.
8 pers
5 slpk
6 badk
1 Waardering

Le Tholonet, moderne vakantievilla voor 8 personen ( 4 volwassenen en 4 kinderen) vlabij Aix en Provence, met verwarmd privé zwembad en een bijzonder mooi uitzicht op de berg Sainte Victoire. - Ref. PRO-1480-475 (1844)

Deze bijzondere villa met moderne architectuur is volledig naar de natuur gericht en door alle schuifpuien in het huis heeft u constant contact met de landelijke omgeving. De Sainte Victoire ligt aan uw voeten.

 

Vakantiehuis zwembad Le Tholonet Provence

Le Tholonet