Coin Secret op Instagram
Coin Secret op Facebook
Coin Secret op Twitter
Coin Secret op Pinterest
RSS Coin Secret -  Nieuwe huizen
 

  1. Coin Secret
  2. Home Cote d'Azur
  3. Vakantiehuizen Cote d'Azur
  4. Var

Vakantiehuizen Saint-RaphaŽl

Er even tussenuit in een vakantie villa in Cote d'Azur, voor u geselecteerd in ons aanbod van vakantiewoningen in Saint-RaphaŽl.

Voor uw vakantie in Frankrijk in Var, in het plaatsje Saint-RaphaŽl, bekijk onze vakantiehuizen en boek uw vakantiewoning Wij bieden een ruime keuze in vakantiewoningen , home, villa of farmhouse (mas) in Saint-RaphaŽl of in de omliggende plaatsjes Frťjus, Callas of Cogolin.
Vakantie villa met privé zwembad en vrij uitzicht in St Raphaël tussen Estérel en de stranden aan de Middellandse Zee
10 pers
5 slpk
3 badk

Vakantie villa met privé zwembad en vrij uitzicht tussen de Estérelen de stranden van de Middelandse zee - Ref. CAZ-3598-2599 (3465)

De vakantie villa ligt op het privé domein van Anthéor Plage (het privé strand ligt op slechts 3 minuten rijden van de villa !), op de top van de heuvel met een prachtig vrij uitzicht. De villa heeft meerdere terrassen en een privé zwembad, ideale ligging voor vakantie aan de Middelandse zee.

 

Vakantie villa zwembad St RaphaŽl Middelandse zee

Saint-RaphaŽl
Vakantiehuis met privé zwembad en mooi uitzicht voor vakantie in Peymeinade aan de Côte d'Azur
6 pers
3 slpk
1 badk

Vakantiehuis met grote tuin met privé zwembad, prachtig uitzicht, voor vakantie in Peymeinade aan de Côte d'Azur - Ref. CAZ-3614-2595 (3461)

Het vakantiehuis ligt in een woonwijk in de heuvels boven de stad (het centrum met alle winkels en voorzieingen ligt op ongeveer 3 km) en biedt een mooi uitzicht op de heuvels van Tanneron en de baai van Cannes. Op het perceel van 4500 m² vindt u een tuin en een privé zwembad.

 

Vakantiehuis zwembad vakantie Peymeinade CŰte d'Azur

Peymeinade
Vakantievilla huren met privé zwembad voor vakantie in Callas in de Var
8 pers
4 slpk
3 badk
4 Waarderingen

Vakantievilla huren met privé zwembad voor vakantie met 8 personen in Callas in de Var - Ref. PRO-3123-2310 (3255)

Deze vakantievilla voor 8 personen (4 slaapkamers) met privé zwembad ligt aan de buitenkant van het plaatsje Callas, vlakbij Draguignan in het achterland van de Var niet ver van de middelandse zee. Gelegen buiten het dorp in een rustige woonwijk, met een prachtig uitzicht op de heuvels van de Var.

 

Vakantievilla huren vakantie zwembad Callas Var

Callas
Atypische charmante vakantiewoning in Cogolin, vlakbij Grimaud en Saint Tropez
4 pers
2 slpk
2 badk

Atypische charmante vakantiewoning met nette inrichting in Cogolin, in het hart van het Massif des Maures, vlakbij de Golf van St Tropez, voor 4 personen en 1 baby - Ref. PRO-3565-2579 (3444)

In het hart van het Massif des Maures, zal deze oude traditionele zijderupsenboerderij, volledig gerenoveerd, uw gezellige nest zijn voor een vakantie in een charmant huis met een nette decoratie gemaakt met hoogwaardige lokale materialen.

 

Atypische charmante verhuur in Cogolin

Cogolin
Andere vakantiehuizen die u zouden kunnen interesseren