1. Coin Secret
  2. Home Cote d'Azur
  3. Cote d'Azur
  4. Sainte-Maxime

Vakantiehuizen met whirlpool in Sainte-Maxime

Zoekt u een vakantiehuis in Cote d'Azur in de plaats Sainte-Maxime ? Maak uw keuze in ons aanbod van vakantiewoningen met... whirlpool in Sainte-Maxime. Voor uw vakantie in Frankrijk in de Var, in het plaatsje Sainte-Maxime, bekijk onze vakantiehuizen en neem contact met ons op om uw vakantiehuis te boeken.

Wij bieden een ruime keuze in vakantiewoningen met whirlpool in Sainte-Maxime of in de omliggende plaatsjes zoals : Gite met whirlpool in Hyères

Gite voor 4 personen met SPA in Salernes vlakbij de Gorges du Verdon
4 pers
2 slpk
1 badk
3 Waarderingen

In Salernes, in de buurt van de Gorges du Verdon, gite met SPA voor 4 personen - Ref. CAZ-2487-1793 (1812)

De gite voor 4 personen is een bijgebouw van de hoofdwoning, die ook als gite (voor 10 personen) wordt verhuurd. In de gite bevindt zich een 2-persoons slaapkamer, een tweede, onafhankelijke slaapkamer bevindt zich op enkele meters van de gite.

 

Gite Salernes Gorges du Verdon

Salernes (op 43 km van Sainte-Maxime)
Vakantiehuis op landgoed met privé zwembad en toegang tot de rivier, Salernes, Verdon
14 pers
7 slpk
4 badk

Vakantiehuis voor 14 personen vlakbij de Gorges du Verdon, privé zwembad, spa en toegang tot de rivier. - Ref. CAZ-2488-1794 (1812)

Bijzonder vakantie domein bestaande uit de Bastide (de hoofdwoning voor 10 personen) en een onafhankelijke Bergerie (voor 4 personen). Het landgoed van 2 ha met eigen toegang tot de rivier is een ideaal speelterrein voor grotere kinderen. Privé zwembad en Spa. 

 

Vakantiehuis privé zwembad Salernes Verdon

Salernes (op 43 km van Sainte-Maxime)