Coin Secret op Instagram
Coin Secret op Facebook
Coin Secret op Twitter
Coin Secret op Pinterest
RSS Coin Secret -  Nieuwe huizen
 
  • Menu
  • Zoekopdracht aanpassen

  1. Coin Secret
  2. Home Cote d'Azur
  3. Vakantiehuizen Cote d'Azur
  4. Six-Fours-les-Plages

Vakantiehuizen met privé zwembad in Six-Fours-les-Plages

Geniet van een fijne vakantie in Cote d'Azur in het plaatsje Six-Fours-les-Plages ? Selekteer uw vakantiehuis in ons aanbod van... vakantiehuizen met privé zwembad in Six-Fours-les-Plages. Voor uw verblijf in de Var, bekijk ons aanbod in Six-Fours-les-Plages en boek direct on line.

Coins Secrets biedt een selektie van vakantiehuizen met privé zwembad in Six-Fours-les-Plages of in de omliggende plaatsjes Villa huren met privé zwembad in Aubagne of Vakantie met privé zwembad in Sanary-sur-Mer

Vakantie villa te huur voor 6 personen met zwembad in Sanary-sur-Mer in de Var
6 pers
3 slpk
3 badk
Directe boeking

Vakantie villa met zwembad te huur voor vakantie met 6 personen in Sanary-sur-Mer, op loopafstand van het strand - Ref. CAZ-3562-2571 (3436)

Deze modern ingerichte vakantie villa ligt in een villawijk vlakbij het strand op het schiereiland Cride. De villa heeft 3 slaapkamers, elk met eigen badkamer en kan tot 6 personen ontvangen. Ideaal gelegen in Sanary-sur-Mer, op loopafstand van het strand van Beaucours (ongeveer 500 m) en op 1,5 km van het strand van Portissol.

 

 

Vakantie villa te huur zwembad Sanary-sur-Mer Var

Sanary-sur-Mer
Vakantiehuis met zwembad voor 6 personen op wijngoed in de Var
6 pers
3 slpk
2 badk
1 Waardering

Vakantiehuis met zwembad voor 6 personen op een wijngoed in de Var - Ref. PRO-3316-2447 (3341)

Het vakantiehuis ligt op een wijn producerend wijngoed, maar ver genoeg van de activiteit om uw privacy te bewaren. Het huis ligt middenin de natuur en heeft een bovengronds privé zwembad.

 

Vakantiehuis zwembad wijngoed Var

La Celle