Coins Secrets op Instagram
Coins Secrets op Facebook
Coins Secrets op Twitter
Coins Secrets op Pinterest
RSS Coins Secrets -  Nieuwe huizen
 
  • Menu
  • Zoek een vakantiehuis

Charmante gites en vakantiehuizen in de Dordogne

Ontdek ons ruime aanbod in vakantiehuizen en gites in de Dordogne en de Périgord. U vindt Coins Secrets gehele aanbod bij : vakantiehuizen in Dordogne en Perigord .

Vakantiehuizen en gites in de Dordogne en Périgord

Het Zuidwesten van Frankrijk biedt vele bezienswaardigheden en interessante uitstapjes voor het hele gezin. In de Périgord en de Dordogne kunt u zowel culturele uitstapjes maken als sportieve activiteiten, amusement voor de kinderen en natuurlijk de lokale gastronomie genieten.

Vakantie met het gezin in de Dordogne

Geniet van een ontspannen vakantie met het hele gezin in een vakantiehuis in de Dordogne. De Dordogne is een ideale vakantiebestemming voor groot en klein. Kies voor een comfortabele vakantie villa met zwembad in de Dordogne.

Actieve vakantie in de Périgord

Blijf fit tijdens uw vakantie en kies voor fietsen, wandelen of hardlopen direct vanuit uw vakantiehuis in de Perigord. Deze streek biedt een prachtige natuurlijke omgeving met vele activiteiten. Wandelen, kanoën, paardrijden, zwemmen, alles is mogelijk vanuit uw vakantie villa met zwembad in de Perigord.

Waarom vakantie in Dordogne en Périgord ?

De Perigord en de Dordogne in het Zuidwesten van Frankrijk zijn absoluut een vakantie waard vanwege de vele toeristische bezienswaardigheden : De middeleeuwse kastelen aan de Dordogne, de vele prehistorische opgravingen, en natuurlijk de lokale gastronomie...

Onze nieuwste vakantiehuizen in de Dordogne en Quercy-Périgord

Newsletter