Coin Secret op Instagram
Coin Secret op Facebook
Coin Secret op Twitter
Coin Secret op Pinterest
RSS Coin Secret -  Nieuwe huizen
 

  1. Coin Secret
  2. Home Quercy Perigord
  3. Vakantiehuizen Quercy Perigord

Vakantiehuizen Rond Sarlat

Beleef een heerlijke vakantie in een appartement, vakantiehuis of charmant landhuis in de toeristische regio rond de middeleeuwse... stad Sarlat, de hoofdstad van de Perigord. Rond Sarlat bezoekt u vele bezienswaardigheden : middeleeuwse kastelen, prehistorische grotten en parken, proef de lokale specialiteiten en niet te vergeten het jaarlijkse filmfestival dat in November ieder jaar vele bezoekers trekt.

De rivier de Dordogne biedt vele watersport activiteiten en aan de rivier liggen vele prachtige plaatsjes als Domme en Carsac-Aillac. Voor een geslaagde Frankrijk vakantie met het hele gezin in de Dordogne boekt u een vakantiehuis, villa met zwembad of landhuis in de omgeving van Sarlat.

Vakantiehuis met airconditioning en privé zwembad vlakbij Sarlat voor vakantie in de Dordogne
10 pers
4 slpk
4 badk
17 Waarderingen

Vakantiehuis voor 10 personen op slechts 10 km van Sarlat, airconditioning en privé zwembad, voor vakantie in de Dordogne - Ref. PER-531-140901 (1409)

Vakantiehuis voor 8 - 10 personen (met 4 slaapkamers en 4 badkamers), airconditioning en privé zwembad, landelijk gelegen op slechts 10 km van de prachtige middeleeuwse stad Sarlat.

 

Vakantiehuis airconditioning zwembad Sarlat Dordogne

Prats-de-Carlux
Vakantiehuis met verwarmd privé zwembad in Sarlat, Dordogne
14 pers
6 slpk
4 badk
4 Waarderingen

Groot vakantiehuis bestaande uit 2 aanliggende huizen en een verwarmd privé zwembad in Sarlat, Dordogne. Voor 14 personen - Ref. PER-2302-1627 (2704)

De 2 huizen komen samen in de grote eetruimte, beide huizen zijn bijzonder modern en comfortabel ingericht.

 

Vakantiehuis verwarmd privé zwembad Sarlat Dordogne

Sarlat-la-Canéda