1. Coin Secret
  2. Elzas
  3. Moselle

Vakantiehuizen Metz

Zoekt u een vakantiehuis in Elzas in de plaats Metz ? Maak uw keuze Op deze lijst van vakantiehuizen in Metz.

Voor uw vakantie in Frankrijk in de Moselle, in het plaatsje Metz, bekijk onze vakantiehuizen en neem contact met ons op om uw vakantiehuis te boeken Coins Secrets biedt een selektie van vakantiehuizen, chalet in Metz of in de omliggende plaatsjes zoals Saint-Quirin.

Vakantiewoning van een houten eco-lodge midden in de natuur in Saint-Quirin in de Vogezen
2 pers
1 slpk
1 badk

Houten eco-lodge met terras voor 2 personen in het hart van de natuur in Saint-Quirin in de Vogezen - Ref. ALS-3671-2643 (3476)

In Saint-Quirin in de Vogezen, aan de rand van het bos, lichte houten eco-lodge voor twee personen met groot terras. De lodge maakt deel uit van een set van drie onafhankelijke eco-lodges die ook samen kunnen worden waargenomen.

 

Vakantiewoning eco-lodge Saint-Quirin Vogezen

Saint-Quirin
Vakantieverhuur van 3 houten lodges voor vakantie aan de rand van het bos van de Vogezen in Saint-Quirin
8 pers
4 slpk
3 badk

Vakantieverhuur van drie houten lodges met terrassen voor vakantie aan de rand van het bos in de Moezel Vogezen, met 8 personen - Ref. ALS-3674-2670 (3476)

De vakantieverhuur bestaat uit drie houten lodges met terrassen aan de rand van het bos in Saint-Quirin in de Vogezen. Deze drie onafhankelijke, lichte, ruime en comfortabele lodges kunnen in totaal 8 personen ontvangen (2 lodges voor 2 personen en 1 lodge voor 4 personen), bevinden zich midden in de natuur, bieden uitzicht over de vallei.

 

Vakantieverhuur vakantie houten lodges in Saint-Quirin Vogezen

Saint-Quirin
Eco-Lodge huren midden in de natuur voor vakantie in Saint-Quirin in de Vogezen
4 pers
2 slpk
1 badk

Eco-lodge met terras voor 4 personen voor vakantie in het hart van de natuur in Saint-Quirin in de Vogezen - Ref. ALS-3672-2652 (3476)

In Saint-Quirin in de Vogezen, aan de rand van het bos, lichte houten eco-biologische lodge voor vier personen met terras. De lodge maakt deel uit van een domein met drie onafhankelijke eco-lodges die ook samen kunnen worden geboekt.

 

Eco-lodge huren vakantie Saint-Quirin Vogezen

Saint-Quirin
Gite chalet voor vakantie midden in de natuur in Saint-Quirin in de Vogezen
2 pers
1 slpk
1 badk

Chalet voor 2 personen, een bijzondere gite aan de rand van het bos in Saint-Quirin in de Vogezen - Ref. ALS-3673-2653 (3476)

In Saint-Quirin in de Vogezen, midden in de natuur, lichte houten eco-biologische gite voor twee personen met groot terras. Het chalet maakt deel uit van een set van drie onafhankelijke gites die eventueel ook samen kunnen worden geboekt. 

 

Gite chalet vakantie Saint-Quirin Vogezen

Saint-Quirin

Gelegen in het hart van Lotharingen, is Metz bij uitstek een Franse toeristische bestemming. Deze stad van kunst en geschiedenis is ideaal gelegen nabij Nancy en Straatsburg, en biedt zo een ideaal startpunt om het noordoosten van Frankrijk te verkennen. Met zijn pittoreske straatjes, rijke architecturale erfgoed, gerenommeerde gastronomie en talrijke musea, weet Metz alle bezoekers te bekoren. Bovendien wordt deze groene stad omringd door het Regionaal Natuurpark van Lotharingen, een ware oase van rust voor natuurliefhebbers.

Voor uw verblijf in Metz of in de omgeving, waarom niet kiezen voor een villa of huis te huur met zwembad? U zult genieten van een ruime en comfortabele accommodatie, uitgerust met alles wat nodig is voor een onvergetelijke vakantie met familie of vrienden. Stel je voor dat je ontspant aan de rand van een privézwembad na een dag vol ontdekkingen van de verborgen schatten van Lotharingen. Het huren van een huis of villa biedt ook de mogelijkheid om te leven als een local en volop te genieten van de authentieke charme van deze Franse regio.

Andere vakantiewoningen die u misschien interesseren.