1. Coin Secret
  2. Elzas
  3. Bas-Rhin

Vakantiehuizen Strasbourg

Kies en geniet van uw vakantie in Elzas in ons ruime aanbod van vakantiehuizen in Strasbourg.

Voor een geslaagde vakantie in de Bas-Rhin, bekijk rustig ons aanbod in landhuizen, villas en gites in Strasbourg en reserveer uw vakantiehuis Wij bieden een ruime keuze in vakantiewoningen, apartment of chalet in Strasbourg of in de omliggende plaatsjes Obernai, Breitenau, Lalaye of Saint-Quirin.

Vakantie appartement met terras in Breitenau in de Elzas
3 pers
1 slpk
1 badk

Vakantie appartement met terras voor 2 volwassenen (en een kind) - Ref. ALS-3713-2717 (3537)

Het appartement bevindt zich onder het dak van het huis van de eigenaren, en heeft een groot terras met uitzicht op de vallei van Villé in de Elzas. De toegang tot het appartement is via het terras, met een oppervlakte van +/- 34 m² met vrij uitzicht over de vallei. 

 

Vakantie appartement Breitenau Elzas

Breitenau (op 44 km van Strasbourg)
Houten chalet huren voor vakantie in het bos in de Elzas
2 pers
1 slpk
1 badk

Houten chalet voor een romantisch verblijf, mooi uitzicht op het bos in Lalaye in de Elzas - Ref. ALS-3781-2779 (3494)

Het chalet is een bubbel van ontspanning in het bos, speciaal ontworpen voor een romantisch verblijf voor koppels. Het terras biedt een panoramisch uitzicht over de vallei. Volledig gebouwd in hout, biedt dit chalet met vintage decoratie zijn gasten een ontspannen vakantie in de natuur in een bevoorrechte omgeving.

 

Chalet huren vakantie Elzas

Lalaye (op 45 km van Strasbourg)
Gite chalet voor vakantie midden in de natuur in Saint-Quirin in de Vogezen
2 pers
1 slpk
1 badk

Chalet voor 2 personen, een bijzondere gite aan de rand van het bos in Saint-Quirin in de Vogezen - Ref. ALS-3673-2653 (3476)

In Saint-Quirin in de Vogezen, midden in de natuur, lichte houten eco-biologische gite voor twee personen met groot terras. Het chalet maakt deel uit van een set van drie onafhankelijke gites die eventueel ook samen kunnen worden geboekt. 

 

Gite chalet vakantie Saint-Quirin Vogezen

Saint-Quirin
Vakantiewoning van een houten eco-lodge midden in de natuur in Saint-Quirin in de Vogezen
2 pers
1 slpk
1 badk

Houten eco-lodge met terras voor 2 personen in het hart van de natuur in Saint-Quirin in de Vogezen - Ref. ALS-3671-2643 (3476)

In Saint-Quirin in de Vogezen, aan de rand van het bos, lichte houten eco-lodge voor twee personen met groot terras. De lodge maakt deel uit van een set van drie onafhankelijke eco-lodges die ook samen kunnen worden waargenomen.

 

Vakantiewoning eco-lodge Saint-Quirin Vogezen

Saint-Quirin
Vakantieverhuur van 3 houten lodges voor vakantie aan de rand van het bos van de Vogezen in Saint-Quirin
8 pers
4 slpk
3 badk

Vakantieverhuur van drie houten lodges met terrassen voor vakantie aan de rand van het bos in de Moezel Vogezen, met 8 personen - Ref. ALS-3674-2670 (3476)

De vakantieverhuur bestaat uit drie houten lodges met terrassen aan de rand van het bos in Saint-Quirin in de Vogezen. Deze drie onafhankelijke, lichte, ruime en comfortabele lodges kunnen in totaal 8 personen ontvangen (2 lodges voor 2 personen en 1 lodge voor 4 personen), bevinden zich midden in de natuur, bieden uitzicht over de vallei.

 

Vakantieverhuur vakantie houten lodges in Saint-Quirin Vogezen

Saint-Quirin
Eco-Lodge huren midden in de natuur voor vakantie in Saint-Quirin in de Vogezen
4 pers
2 slpk
1 badk

Eco-lodge met terras voor 4 personen voor vakantie in het hart van de natuur in Saint-Quirin in de Vogezen - Ref. ALS-3672-2652 (3476)

In Saint-Quirin in de Vogezen, aan de rand van het bos, lichte houten eco-biologische lodge voor vier personen met terras. De lodge maakt deel uit van een domein met drie onafhankelijke eco-lodges die ook samen kunnen worden geboekt.

 

Eco-lodge huren vakantie Saint-Quirin Vogezen

Saint-Quirin

Genesteld in het oosten van Frankrijk, is Straatsburg een onmisbare toeristische bestemming. Deze historische stad, de thuisbasis van vele Europese instellingen, is ideaal gelegen aan de Frans-Duitse grens. Met zijn rijke culturele erfgoed, waaronder zijn beroemde kathedraal en zijn pittoreske wijk Petite France, zal Straatsburg reizigers op zoek naar geschiedenis en architectonische schoonheid bekoren. Dicht bij de Vogezen en slechts een paar uur van grote steden zoals Parijs of München, biedt Straatsburg ook een ideaal startpunt om de omliggende regio's te verkennen.

Overweeg om een huis of villa te huren voor uw verblijf in Straatsburg. Onze accommodaties bieden alle nodige comfort voor een onvergetelijk verblijf: moderne faciliteiten, gezellige ruimtes om samen te komen met familie of vrienden en vaak een zwembad om af te koelen tijdens de warme zomerdagen. Geniet van uw vakantie in alle rust met het gevoel thuis te zijn in een van onze accommodaties. U krijgt zo de kans om Straatsburg en zijn omgeving in uw eigen tempo te ontdekken, terwijl u geniet van het comfort en de privacy van een huis of villa.

Andere vakantiewoningen die u misschien interesseren.