1. Coin Secret
  2. Home Savoies
  3. Savoies
  4. Bourg-Saint-Maurice

Vakantiehuis met huisdier in Bourg-Saint-Maurice

Kies en geniet van uw vakantie in Franse alpen op deze lijst van vakantiehuizen met huisdier in Bourg-Saint-Maurice. Voor uw... vakantie in de Savoie, bekijk ons aanbod van vakantiehuizen in Bourg-Saint-Maurice wat aan uw wensen voldoet en boek direct on line.

Coins Secrets biedt een selektie van vakantiehuizen met huisdier in Bourg-Saint-Maurice of in de omliggende plaatsjes zoals : Vakantiehuis huisdier geaccepteerd in Sallanches

Gastvriendelijk appartement met uitzicht en tuin in Talloires, Haute-Savoie, vlakbij Annecy
2 pers
1 slpk
1 badk

Talloires, vakantie appartement voor 2 personen in een chalet met adembenemend uitzicht op het meer van Annecy - Ref. SAV-3968-2813 (3639)

Het chalet, gelegen op de hoogten van Talloires, biedt een adembenemend uitzicht op het meer van Annecy en de omliggende bergen. In het chalet bevinden zich 3 appartementen die worden aangeboden voor vakantieverhuur plus het appartement van de eigenaren die ter plaatse wonen.

 

Appartement huren vakantieTalloires meer van Annecy

Talloires (op 50 km van Bourg-Saint-Maurice)
chalet voor 6 personen met uitzicht op het meer van Annecy en met tuin in Talloires, Haute-Savoie
6 pers
2 slpk
1 badk

Vakantie appartement in een chalet in Talloires, met prachtig uitzicht op het meer van Annecy - Ref. SAV-3969-2814 (3639)

Het chalet is gelegen in de heuvels boven het plaatsje Talloires en biedt een adembenemend uitzicht op het meer van Annecy en de omliggende bergen. In het chalet worden drie appartementen voor vakantie verhuurd, de eigenaren wonen ter plaatse in een vierde appartement in het chalet.

 

Vakantie appartement uitzicht meer van Annecy

Talloires (op 50 km van Bourg-Saint-Maurice)