Coin Secret op Instagram
Coin Secret op Facebook
Coin Secret op Twitter
Coin Secret op Pinterest
RSS Coin Secret -  Nieuwe huizen
 

  1. Coin Secret
  2. Home Savoies
  3. Vakantiehuizen Savoies

Vakantiehuizen meer van Geneve

Huur een vakantiehuis aan het meer van Geneve, Coin Secret biedt vakantiehuizen en luxe villas voor een fijne vakantie aan of... vlakbij het meer van Geneve in de Haute Savoie.

Halverwege tussen Frankrijk en Zwitserland ligt het meer van Geneve, het grootste meer van Europa. Ook voor thermaal baden en watersport kunt u hier terecht voor een geslaagde vakantie. In Thonon-les-bains, Evian of een van de andere toeristische plaatsjes rond het meer van Geneve geniet u van een ontspannen vakantie met prachtig uitzicht vanuit uw vakantiehuis van Coin Secret.

Chalet voor 2 personen in Onnion, tussen Genève en Chamonix, vlakbij de Giffre-vallei
2 pers
1 slpk
2 badk
20 Waarderingen

Romantisch chalet voor 2 personen in Onnion, tussen Genève en Chamonix, vlakbij de Giffre-vallei, terras met jaccuzzi - Ref. SAV-2987-2079 (3071)

Dit romantische chalet biedt een heel charmant interieur en een adembenemend uitzicht op de Mont Blanc. Ideaal voor een verblijf met z'n tweetjes, terras met Jaccuzzi.

 

Romatisch chalet voor 2 met prachtig uitzicht op de Mont Blanc

Onnion
Vakantiehuis huren voor vakantie in Nernier, aan het meer van Genève, in de Haute-Savoie
6 pers
2 slpk
2 badk

Vakantiehuis voor vakantie in Nernier, aan het meer van Genève, op ongeveer 50 m van het meer en de haven  - Ref. SAV-3397-2507 (3390)

Gezellig vakantiehuis in het hart van het plaatsje Nernier in de Haute-Savoie, op slechts 50 m van het meer en de haven.

 

Vakantiehuis Nernier meer van Genève Haute-Savoie

Nernier
Andere vakantiehuizen die u zouden kunnen interesseren