1. Coin Secret
  2. Home Savoies
  3. Savoies
  4. Vakantiehuis met huisdier
  5. Huisdieren welkom in Savoies - Alpes
  6. Savoie

Vakantiehuizen in de Savoie met huisdier (hond, kat...)

Huur een vakantiehuis waar huisdieren ook welkom zijn in het departement Savoie in Frankrijk. Wilt u op vakantie in de Savoie par exemple à Talloiresof in de streek Meer van Annecy, zonder uw huisdier elders onder te moeten brengen, deze selectie 2 vakantiehuizen waar huisdieren ook welkom zijn kan u helpen. Coin Secret denkt aan iedereen, en selecteerd voor u in de Savoie waar uw huisdier ook welkom is : hond, kat, ...

chalet voor 6 personen met uitzicht op het meer van Annecy en met tuin in Talloires, Haute-Savoie
6 pers
2 slpk
1 badk

Vakantie appartement in een chalet in Talloires, met prachtig uitzicht op het meer van Annecy - Ref. SAV-3969-2814 (3639)

Het chalet is gelegen in de heuvels boven het plaatsje Talloires en biedt een adembenemend uitzicht op het meer van Annecy en de omliggende bergen. In het chalet worden drie appartementen voor vakantie verhuurd, de eigenaren wonen ter plaatse in een vierde appartement in het chalet.

 

Vakantie appartement uitzicht meer van Annecy - Honden toegestaan

Talloires
Gastvriendelijk appartement met uitzicht en tuin in Talloires, Haute-Savoie, vlakbij Annecy
2 pers
1 slpk
1 badk

Talloires, vakantie appartement voor 2 personen in een chalet met adembenemend uitzicht op het meer van Annecy - Ref. SAV-3968-2813 (3639)

Het chalet, gelegen op de hoogten van Talloires, biedt een adembenemend uitzicht op het meer van Annecy en de omliggende bergen. In het chalet bevinden zich 3 appartementen die worden aangeboden voor vakantieverhuur plus het appartement van de eigenaren die ter plaatse wonen.

 

Appartement huren vakantieTalloires meer van Annecy - Op vakantie met uw hond

Talloires

Andere vakantiewoningen die u misschien interesseren.