1. Coin Secret
  2. Home Savoies
  3. Savoies
  4. Thonon-les-Bains

Vakantiehuizen met verwarmd zwembad in Thonon-les-Bains

In Thonon-les-Bains, in Franse alpen, biedt Coins Secrets villas, landhuizen en gites voor uw vakantie. Maak uw keuze ! in onze... selektie van vakantiehuizen met verwarmd zwembad in Thonon-les-Bains. Voor uw vakantie in Frankrijk in de Haute-Savoie, in het plaatsje Thonon-les-Bains, bekijk onze vakantiehuizen en boek uw vakantiewoning.

Wij bieden een ruime keuze in vakantiewoningen met verwarmd zwembad in Thonon-les-Bains of in de omliggende plaatsjes zoals : Huis huren met verwarmd zwembad in Cluses

Groot chalet met zwembad en sauna in Chatel in de Haute Savoie, zomer en winter vakantie, skigebied Portes du Soleil
12 pers
6 slpk
3 badk
5 Waarderingen

Chatel, ski gebied Portes du Soleil, chalet met sauna en verwarmd binnen zwembad voor ski en zomer vakantie in de Franse Alpen. Voor 12 personen - Ref. SAV-1102-433 (1807)

Ontdek de Haute Savoie in winter en zomer ! Dit ruime chalet met verwarmd zwembad en sauna ligt in Chatel, in het Frans / Zwitserse skigebied van Portes du Soleil en is te huur voor zomer en winter vakantie in de Franse Alpen.

Het chalet bevindt zich op +/- 200 m van de stoeltjeslift van Barbossine, aan de Zwitserse grens.

Ideale locatie voor een vakantie in de bergen, zowel ’s zomers als ’s winters. Op +/- 200 m van de stoeltjeslift van Barbossine kunt u ’s winters direct op de ski’s en ’s zomers mountainbiken of wandelen in de bergen.

 

Chalet skigebied zwembad Chatel Haute Savoie

Châtel (op 30 km van Thonon-les-Bains)
Chalet Samoëns, zwembad, skivakantie en zomervakantie in de Franse Alpen
10 pers
4 slpk
4 badk
4 Waarderingen

Samoëns, skigebied Grand Massif, chalet voor zomer of skivakantie, met toegang tot binnen en- buiten zwembad op 2 km. Voor 9 volwassenen en 1 kinderen - Ref. SAV-1535-876 (2136)

Het chalet bevindt zich in  Samoëns in de Haute Savoie, vlakbij het ski gebied Grand Massif.
Het chalet is sfeervol ingericht en u heeft tevens vrij toegang tot een gemeenschappelijk binnen en buitenzwembad op 2 km.

 

Chalet skivakantie Samoëns Haute Savoie

Samoëns (op 37 km van Thonon-les-Bains)