Vakantieverhuur in de Moselle

Als u op zoek bent naar een landelijke vakantiebestemming in de Moselle, dan vindt u wat u zoekt in het idyllische landschap van... de middeleeuwse dorpen en de heuvelachtige landschappen.

De Moselle is een zeer groene departement in het oosten van Frankrijk, langs de Duitse en Luxemburgse grens.

Deze regio biedt veel mogelijkheden voor een rustige of actieve vakantie. U kunt er overnachtingen vinden die aan uw budget en wensen voldoen: houten chalets, rustige gîtes of villa's met zwembad zijn beschikbaar voor een ontspannen verblijf.

Er worden ook verschillende activiteiten aangeboden in toeristische gebieden: wandelen, mountainbiken, paardrijden, kanoën en paragliden? Een boottocht langs de oevers van de Moselle is ook mogelijk. Er zijn ook veel historische sites in deze regio: het cisterciënzerklooster van Aubrac, de Gallo-Romeinse overblijfselen van Metz of het museum voor moderne en hedendaagse kunst zijn zoveel schatten om te ontdekken.

De lokale gastronomie biedt een grote keuze aan regionale specialiteiten: flammekueche, quiche lor

Vakantieverhuur van 3 houten lodges voor vakantie aan de rand van het bos van de Vogezen in Saint-Quirin
8 pers
4 slpk
3 badk

Vakantieverhuur van drie houten lodges met terrassen voor vakantie aan de rand van het bos in de Moezel Vogezen, met 8 personen - Ref. ALS-3674-2670 (3476)

De vakantieverhuur bestaat uit drie houten lodges met terrassen aan de rand van het bos in Saint-Quirin in de Vogezen. Deze drie onafhankelijke, lichte, ruime en comfortabele lodges kunnen in totaal 8 personen ontvangen (2 lodges voor 2 personen en 1 lodge voor 4 personen), bevinden zich midden in de natuur, bieden uitzicht over de vallei.

 

Vakantieverhuur vakantie houten lodges in Saint-Quirin Vogezen - Familievakantie in rustige omgeving

Saint-Quirin
Gite chalet voor vakantie midden in de natuur in Saint-Quirin in de Vogezen
2 pers
1 slpk
1 badk

Chalet voor 2 personen, een bijzondere gite aan de rand van het bos in Saint-Quirin in de Vogezen - Ref. ALS-3673-2653 (3476)

In Saint-Quirin in de Vogezen, midden in de natuur, lichte houten eco-biologische gite voor twee personen met groot terras. Het chalet maakt deel uit van een set van drie onafhankelijke gites die eventueel ook samen kunnen worden geboekt. 

 

Gite chalet vakantie Saint-Quirin Vogezen - Landhuis

Saint-Quirin
Vakantiewoning van een houten eco-lodge midden in de natuur in Saint-Quirin in de Vogezen
2 pers
1 slpk
1 badk

Houten eco-lodge met terras voor 2 personen in het hart van de natuur in Saint-Quirin in de Vogezen - Ref. ALS-3671-2643 (3476)

In Saint-Quirin in de Vogezen, aan de rand van het bos, lichte houten eco-lodge voor twee personen met groot terras. De lodge maakt deel uit van een set van drie onafhankelijke eco-lodges die ook samen kunnen worden waargenomen.

 

Vakantiewoning eco-lodge Saint-Quirin Vogezen - Vakantiehuis in landelijke omgeving

Saint-Quirin
Eco-Lodge huren midden in de natuur voor vakantie in Saint-Quirin in de Vogezen
4 pers
2 slpk
1 badk

Eco-lodge met terras voor 4 personen voor vakantie in het hart van de natuur in Saint-Quirin in de Vogezen - Ref. ALS-3672-2652 (3476)

In Saint-Quirin in de Vogezen, aan de rand van het bos, lichte houten eco-biologische lodge voor vier personen met terras. De lodge maakt deel uit van een domein met drie onafhankelijke eco-lodges die ook samen kunnen worden geboekt.

 

Eco-lodge huren vakantie Saint-Quirin Vogezen - Vakantie in landhuis

Saint-Quirin

Andere vakantiewoningen die u misschien interesseren.