Coins Secrets op Instagram
Coins Secrets op Facebook
Coins Secrets op Twitter
Coins Secrets op Pinterest
RSS Coins Secrets - Nieuwe huizen
 
 • Menu
 • Zoek een vakantiehuis

Huiseigenaren van een vakantiehuis in Frankrijk, verhuur uw huis via een erkend verhuurbureau

Uw huis is te belangrijk om aan een onbekende toe te vertrouwen !

Sluit u aan bij de 600 huiseigenaren die hun huis al toevertrouwen aan Anca & Philippe.

Neem contact op


Coins Secrets vakantiehuizen is opgericht in 2006 door Anca en Philippe Bourdon, en biedt vakantiehuizen aan in de Provence, aan de Côte d'Azur, in de Drôme, Savoie en Haute Savoie, Pyreneeën, Landes, aan de Atlantische kust, in Gironde, Bassin d'Arcachon, Dordogne en Bretagne.

Waarom uw huis via Coins Secrets verhuren ?
Omdat uw huis te belangrijk is om aan een onbekende toe te vertrouwen : Wij bieden de meeste garanties voor uw zekerheid. In iedere regio waar wij werken staat een lokale adviseur van Coins Secrets tot uw dienst. Onze adviseur maakt met u persoonlijk een afspraak om u te adviseren, uw huis te bezoeken, de huisbeschrijving en de foto's te maken.

Daarna verzorgen wij alles : De presentatie op onze website, de vertaling in Engels, Nederlands en Duits, de relatie met de klanten (antwoorden op e mail en telefoon, advies), de reserveringen (contract, betaling en verzekering) en persoonlijke assistentie 7 dagen per week ! U hoeft dus alleen nog uw huis gereed te maken voor de ontvangst van de vakantiegangers.

 • Ons team beschikbaar 7 dagen per week

  Om u te assisteren bij de voorbereiding en de verhuur van uw huis

 • Betalingsgarantie

  U ontvangt de huur 3 weken voor aankomst van de klant

 • Geen exclusiviteit

  U blijft vrij om uw huis via anderen aan te bieden

 • Geen entreegeld

  Wij vragen geen entreegeld en bepalen samen met u de huurprijs

 • Zorgeloos verhuren

  Door onze annulering- en schadeverzekering. Uw huur is 100% gegarandeerd in geval van een annulering (binnen 6 maanden voor aankomst) van een verblijf wat niet opnieuw geboekt wordt

 • Internationale clientèle

  Door ons team van 17 personen en onze 4-talige website met internationale referentie

 • Toegang website huiseigenaren

  Om uw boekingen te visualiseren, de beschikbaarheidkalender aan te passen of contact op te nemen met uw lokale adviseur of het bureau van Coins Secrets

Neem contact op

Bericht huiseigenaar

★★★★★

Bonjour Monsieur et Madame Bourdon,
Nous aimerions vous féliciter pour vos compétences et votre professionnalisme, ainsi que Mme C. (agent Coins Secrets) que j’associe bien sûr à ces félicitations. Avoir trouvé des locataires de qualité, au prix de location prévu, dans les trois semaines après signature du contrat pour la dernière semaine de juillet et tout le mois d’août était pour moi inespéré.