U bent huiseigenaar en wilt uw huis verhuren voor vakanties ?

 • Doe met ons mee en profiteer
  van een agentuur op mensenmaat

 • Betaal geen inschrijfgeld
  of exclusiviteit

 • Profiteer van huurders
  van hoge kwaliteit

 • Bel onze adviseurs 7 dagen
  per week om u te helpen

 • Toon uw huis aan een
  internationale clientèle

 • Profiteer van een uitstekende
  zichtbaarheid op Google

Doe ook mee met Coin Secret!

Waarom uw huis toevertrouwen aan onze agentuur COINSECRET.COM?
 • Een agentuur op een menselijke schaal, persoonlijke service staat voorop.
  Uw vakantiewoning laten beheren door een agentschap is een kwestie van vertrouwen. COINSECRET.COM is geen advertentiesite tussen particulieren, en geen onpersoonlijke multinational met een ongecontroleerd aanbod. Coinsecret is een familiebedrijf met een persoonlijke en menselijke benadering naar zijn huiseigenaren en zijn vakantiegangers.
 • Een selectief aanbod waarin uw vakantiehuis een mooie plaats inneemt
  Wij komen bij u thuis om u advies te geven, u in alles bij te staan om het beste uit uw vakantiehuis te halen. Een serieuze aanpak om u gerust te stellen en blije vakantiegasten te ontvangen.
 • Een hechte relatie en een persoonlijke ondersteuning
  Met COINSECRET.COM profiteert u van een adviseur die bij u in de buurt woont en uw regio goed kent. Altijd beschikbaar, onze adviseur zal uw huis beschrijven en mooie foto's nemen om uw huis zo optimaal mogelijk te presenteren.
 • Geen lidmaatschaps- of inschrijvingskosten
  Wij vragen geen lidmaatschapsgeld om van onze diensten gebruik te maken, u verdient geld zonder het uit te geven. We bepalen samen de huurprijs. U blijft eigen baas over uw vakantiehuis (of hoofdwoning) en de beschikbaarheidskalender.
 • Een optimale bezettingsgraad dankzij een Europees cliënteel
  Uw vakantiewoning wordt vertaald in verschillende talen, om een groot internationaal cliënteel te bereiken. Zo kunt u profiteren van vakantiegasten tijdens de verschillende vakantieperiodes in de Europese landen.
 • Een beschikbaar en reactief team
  Kwaliteitsservice, commerciële betrekkingen met huurders, administratief beheer van reserveringen, ondersteuning in geval van moeilijkheden, u kunt 7 dagen per week op ons rekenen.
 • U ontvangt de huur voordat de huurders komen
  U ontvangt de huur 3 weken voor de datum van uw verblijf. In geval van annulering van een reservering minder dan 6 maanden voor de aankomstdatum, indien wij niet opnieuw verhuren en de reden van annulering door het bedrijf wordt gedekt, is uw huur 100% gegarandeerd.
 • U volgt uw reserveringen in real time
  U kunt op elk moment uw reserveringen bekijken, uw beschikbaarheid wijzigen en contact met ons opnemen via een beveiligd platform.
 • Profiteer van een uitstekende zichtbaarheid op Google
  Uw huis hoeft niet over het hele web verspreid te zijn om huurders te vinden. Dankzij de doeltreffende referencing van COINSECRET.COM kunt u het hele jaar doeltreffend verhuren. U controleert uw aanwezigheid op het internet en bent niet onderworpen aan de steeds wisselende voorwaarden van de verschillende platforms.
 • Uw advertentie wordt niet gekopieerd op andere externe aanbieders.
  Wanneer u zich aanmeldt bij COINSECRET.COM, profiteert u van onze zichtbaarheid en heeft u de zekerheid dat uw advertentie niet zal worden gekopieerd op sites van derden. Coin Secret biedt een uniek, gecontroleerd en kwalitatief aanbod voor zijn vakantiegangers.

Nabijheid en beschikbaarheid voor onze huiseigenaren maken deel uit van onze filosofie. En dat zal altijd zo zijn. Uw huis is bij ons in goede handen.

Nos locations en Provence

Doe ook mee met Coin Secret!

Hoe zit het met de online aanwezigheid van COINSECRET.COM?

Sinds jaren verbetert COINSECRET.COM voortdurend zijn zichtbaarheid op Google en zijn natuurlijke referencering om uw vakantiehuizen onder de aandacht te brengen.

Coin Secret heeft bijna een half miljoen pageviews per maand. De site is aanwezig op de eerste pagina van Google op meer dan 6.000 verschillende zoekcriteria per maand, waarvan bijna 2.000 in de top 3 resultaten.

Dankzij deze efficiënte referencing, zet u alle kansen aan uw kant om uw vakantiehuis te verhuren.

Uw advertentie wordt niet gekopieerd op sites van derden, u controleert zo uw advertentie en dus uw potentiële huurders.

Nos locations en Provence

Doe ook mee met Coin Secret!

Als u uw vakantiehuis verhuurt via COIN SECRET, kunt u :
 • Een aanvullend inkomen genereren :
  Deze inkomsten kunnen een aanvulling zijn op uw inkomen van activiteiten of uw pensioen en kunnen eveneens bijdragen om uw huis goed te kunnen blijven onderhouden.
 • Verhoog de waarde van uw onroerend goed
 • Bescherm uw gezin
  Huuropbrengsten zijn 100% uitkeerbaar naar uw familie, uw erfgenamen.
 • Optimaliseer uw fiscale situatie
  Werkzaamheden ter verbetering van uw vakantiehuis of tweede woning zijn volledig aftrekbaar van de ontvangen huurinkomsten.

Nos locations en Provence

Doe ook mee met Coin Secret!

Een woord van de oprichters...

COINSECRET.COM zijn wij, Anca en Philippe Bourdon. Een paar jaar geleden openden we een bed and breakfast in de Provence, vlakbij Avignon.

Dankzij deze geweldige ervaring konden wij zien wat onze vakantiegasten van hun verblijf verwachtten op het gebied van gastvrijheid, comfort en vakantiebeleving. Onze klanten vroegen ons vaak naar tips voor uitstapjes naar de "geheime plekjes"" in de Provence, die nog niet door alle toeristen ontdekt zijn… In het frans : "les coins secrets""... Zo is de naam Coin Secret ontstaan !

Vervolgens hebben dankzij mond-tot-mondreclame via buren en vrienden steeds meer huiseigenaren ons hun huis toevertrouwd voor de vakantieverhuur. Zo hebben wij op een mooie dag in juli 2006 COINSECRET.COM opgericht.

Sindsdien hebben wij ons aanbod in vakantiehuizen ontwikkeld in de Provence, Côte d'Azur, Savoie/Haute-Savoie, Dordogne, en groeit ons aanbod eveneens uit in Occitanië, Aquitaine, Elzas en Bretagne, met behulp van onze lokale COINSECRET.COM adviseurs ter plaatse.

Onze adviseurs ter plaatse delen onze visie van menselijkheid, nabijheid en beschikbaarheid en staan ten allen tijde voor onze huiseigenaars klaar voor advies of ondersteuning.

Vandaag bestaat COINSECRET.COM uit 700 huiseigenaars die ons al hun huizen hebben toevertrouwd voor de vakantieverhuur en die graag hun “geheime plek” delen met onze internationale vakantiegasten.

Nos locations en Provence

Doe ook mee met Coin Secret!

Bericht huiseigenaar

★★★★★

Bonjour Monsieur et Madame Bourdon,
Nous aimerions vous féliciter pour vos compétences et votre professionnalisme, ainsi que Mme C. (agent Coin Secret) que j’associe bien sûr à ces félicitations.
Avoir trouvé des locataires de qualité, au prix de location prévu, dans les trois semaines après signature du contrat pour la dernière semaine de juillet et tout le mois d’août était pour moi inespéré.