Coins Secrets op Instagram
Coins Secrets op Facebook
Coins Secrets op Twitter
Coins Secrets op Pinterest
RSS Coins Secrets -  Nieuwe huizen
 
  • Menu
  • Zoek een vakantiehuis

  1. Coins Secrets
  2. Italië

Vakantiehuizen in Toscane !

 

Voor uw volgende vakantie in een van de mooiste streken van Italië, kies Coins Secrets om uw vakantiehuis in Toscane te vinden.

Toscane is een prachtige streek met vele toeristische bezienswaardigheden. Etruskische, Romeinse en Renaissance (familie Medicis) sporen zijn nog steeds terug te vinden in de prachtige architectuur. De mooiste steden als Florence met zijn vele paleizen en Sienna met zijn prachtige historische stad zijn absoluut te bezoeken. In het prachtige heuvelachtige landschap met zijn cipressen liggen vele prachtige villas verborgen, enkele zijn te huur voor uw volgende verblijf !

Coins Secrets biedt een groot aantal vakantiehuizen in heel Toscane : Villas in Toscane Arezzo, luxe vakantiehuizen in Toscane Sienna, charmante gites in Toscane bij San Gimignano en Toscane Volterra, luxe villas met zwembad rond Florence, Cortona, Chianti of Lucques. Vakantiehuizen en gites voor 2 personen tot groepen van meer dan 20 personen, bij Coins Secrets vindt u uw vakantiewoning in Toscane.

Volg onderstaande link naar onze vakantiehuizen in Toscane :

 

Vakantiehuizen in Toscane

Vakantiehuizen in Toscane

Bezoek Toscane !   Chianti