1. Coin Secret
  2. Home Gironde Landes Pyrénées Atlantiques
  3. Alle vakantiehuizen
  4. Gironde
  5. Vakantiehuis met zwembad Gironde

Vakantiehuizen Andernos-les-Bains

In Andernos-les-Bains, in Gironde Landes Franse Pyreneeen Atlantische kust, biedt Coins Secrets villas, landhuizen en gites voor... uw vakantie.

Maak uw keuze in ons aanbod van vakantiewoningen in Andernos-les-Bains.

Voor uw verblijf in Gironde, bekijk ons aanbod in Andernos-les-Bains en boek direct on line Coins Secrets biedt een selektie van vakantiehuizen, home of villa in Andernos-les-Bains of in de omliggende plaatsjes Bordeaux, Gradignan of Illats.

Villa met zwembad voor vakantie in Pessac Léognan vlakbij Bordeaux.
8 pers
4 slpk
4 badk
3 Waarderingen

Vakantie villa met privé zwembad ten Zuiden van Bordeaux, in de wijngaarden van Pessac-Léognan. Voor 8 personen - Ref. LPA-2093-1455 (2561)

Deze ruime en lichte villa bevindt zich vlakbij de stad Bordeaux, in de wijngaarden van de beroemde wijnstreek van Pessac-Léognan.

 

Villa zwembad vakantie Pessac-Léognan Gironde

Gradignan (op 38 km van Andernos-les-Bains)
Gite met gemeenschappelijk zwembad voor vakantie in de buurt van Sauternes in de Gironde
4 pers
1 slpk
1 badk
4 Waarderingen

Gite voor een gezinsvakantie, in het hart van de wijngaarden van Bordeaux, in de buurt van Sauternes, met gemeenschappelijk zwembad voor 2 volwassenen en 2 kinderen - Ref. LPA-1869-1130 (2327)

De gite ligt op het terrein van de eigenaren, die ter plaatse wonen. Voor gezinsvakantie in het hart van de wijngaarden, in de buurt van de grote kastelen en op 20 minuten van Bordeaux.

 

Gite huren vakantie Sauternes

Illats

Andere vakantiewoningen die u misschien interesseren.