1. Coin Secret
  2. Home Gironde Landes Pyrénées Atlantiques
  3. Alle vakantiehuizen
  4. Uitzicht in Aquitaine

Vakantiehuizen Appartementen Gironde Landes Franse Pyreneeen Atlantische kust Vakantiehuizen met uitzicht

Ontdek op deze pagina de vakantiewoningen van het type Vakantiehuis Appartementen Gironde Landes Franse Pyreneeen Atlantische kust Vakantiehuizen met uitzicht in Aquitaine die Coin Secret u aanbiedt.

Om uw zoektocht te verdiepen of te verbreden, of voor andere vakantie-ideeën, kunt u ook kijken naar ons aanbod van vakantiewoningen, mas, gite of villa specifiek in de steden van de regio Bordeaux, La Rochelle, Mérignac of Pessac.

Er is geen gebrek aan mogelijkheden voor een villa, gite of vakantiehuis in de categorie Vakantiehuis Appartementen Gironde Landes Franse Pyreneeen Atlantische kust Vakantiehuizen met uitzicht in Aquitaine, in Anglet of in het gebied Côte basque.

Appartement voor vakantie in Anglet vlakbij de golfbaan en het strand
8 pers
4 slpk
4 badk

Appartement voor 6 personen in Anglet dichtbij de golfbaan en op +/- 400 m van het strand - Ref. LPA-3738-2731 (3551)

Appartement van +/- 200 m² met direct zicht op de Golf de Chiberta, op +/- 400 m van het strand van La Madrague en de surfspot, in een residentiële wijk. Ingericht en gemeubileerd met smaak, comfortabel en licht. Het appartement ligt in een architectenhuis uit 1930, wat verdeeld is in 4 appartementen. Het appartement heeft een overdekt balkon met direct uitzicht op de golfbaan van Chiberta.

 

Appartement vakantie Anglet strand

Anglet

Andere vakantiewoningen die u misschien interesseren.