1. Coin Secret
  2. Home Gironde Landes Pyrénées Atlantiques
  3. Alle vakantiehuizen
  4. Gironde
  5. Seizoensverhuur met zwembad Gironde

Vakantiehuizen Arcachon

Overweeg vakantie in een vakantiehuis in Gironde Landes Franse Pyreneeen Atlantische kust, kies in ons ruime aanbod van vakantie... villas in Arcachon.

Voor uw verblijf in Gironde, bekijk ons aanbod in Arcachon en neem contact met ons op om uw vakantiehuis te boeken Coins Secrets biedt diverse vakantiehuizen, home of villa in Arcachon of in de omliggende plaatsjes Mérignac, Gradignan of Illats.

Villa met zwembad voor vakantie in Pessac Léognan vlakbij Bordeaux.
8 pers
4 slpk
4 badk
3 Waarderingen

Vakantie villa met privé zwembad ten Zuiden van Bordeaux, in de wijngaarden van Pessac-Léognan. Voor 8 personen - Ref. LPA-2093-1455 (2561)

Deze ruime en lichte villa bevindt zich vlakbij de stad Bordeaux, in de wijngaarden van de beroemde wijnstreek van Pessac-Léognan.

 

Villa zwembad vakantie Pessac-Léognan Gironde

Gradignan (op 45 km van Arcachon)
Gite met gemeenschappelijk zwembad voor vakantie in de buurt van Sauternes in de Gironde
4 pers
1 slpk
1 badk
4 Waarderingen

Gite voor een gezinsvakantie, in het hart van de wijngaarden van Bordeaux, in de buurt van Sauternes, met gemeenschappelijk zwembad voor 2 volwassenen en 2 kinderen - Ref. LPA-1869-1130 (2327)

De gite ligt op het terrein van de eigenaren, die ter plaatse wonen. Voor gezinsvakantie in het hart van de wijngaarden, in de buurt van de grote kastelen en op 20 minuten van Bordeaux.

 

Gite huren vakantie Sauternes

Illats

Andere vakantiewoningen die u misschien interesseren.