1. Coin Secret
  2. Home Gironde Landes Pyrénées Atlantiques
  3. Alle vakantiehuizen
  4. Vakantiehuizen Dorpshuis
  5. Gironde

Vakantiehuizen in de Gironde Dorpshuis

Ontdek ons aanbod in 2 vakantiehuizen en dorpshuizen in de Gironde en Frankrijk. Houdt u van het landleven en de typische sfeer in de kleine Franse dorpjes in het departement Gironde, in Illats of in Vélines of in de streek Sud-Ouest of Périgord Pourpre ? Boek een charmant dorpshuis in een gezellig Frans dorpje in de Gironde en ontdek de charme van de campagne, de schilderachtige dorpjes en het goede Franse leven.

Gite met gemeenschappelijk zwembad voor vakantie in de buurt van Sauternes in de Gironde
4 pers
1 slpk
1 badk
4 Waarderingen

Gite voor een gezinsvakantie, in het hart van de wijngaarden van Bordeaux, in de buurt van Sauternes, met gemeenschappelijk zwembad voor 2 volwassenen en 2 kinderen - Ref. LPA-1869-1130 (2327)

De gite ligt op het terrein van de eigenaren, die ter plaatse wonen. Voor gezinsvakantie in het hart van de wijngaarden, in de buurt van de grote kastelen en op 20 minuten van Bordeaux.

 

Gite huren vakantie Sauternes - Luxe verblijf in charmant plaatsje

Illats
huis met zwembad in Vélines, in de Périgord Pourpre, vlakbij Sainte-Foy-la-Grande
4 pers
2 slpk
1 badk
1 Waardering

Gite voor 4 personen op domein met verwarmd gemeenschappelijk zwembad voor vakantie in de Perigord - Ref. PER-3553-2565 (3363)

De gite ligt op het domein van de eigenaren die ter plaatse wonen, samen met een tweede gite (voor 8 personen). Het zwembad is voor gemeenschappelijk zwembad met de vakantiegasten in de tweede gite en de eigenaren. Het domein is rustig en landelijk gelegen aan het begin van een klein dorpje aan de wijnroute van Bergerac en Pécharmant. 

 

Gite zwembad vakantie Perigord - Vakantiehuis in een van Frankrijk's mooiste dorpjes

Vélines

Andere vakantiewoningen die u misschien interesseren.