1. Coin Secret
  2. Home Gironde Landes Pyrénées Atlantiques
  3. Alle vakantiehuizen

Vakantiehuis groep (+11 personen) in zuidwest Frankrijk, Franse Pyreneeen en Atlantische kust

Voor vakantie in Bordeaux of Biarritz, Hossegor of de Gironde, Landes of de Pyreneeën, in ons aanbod hebben we vakantiehuizen en villas voor vakantie met 11 personen of meer, perfect aangepast aan uw groep zodat u in alle rust en ruimte van uw vakantie kunt genieten. Ontdek de Dune de Pyla, de prachtige zandstranden, de bossen in de Landes, vanuit uw vakantiewoning of gite in de Gironde, landes of Pyreneeën. Ons ruime aanbod in accommodatie voor 11 of 12 personen garandeert een geslaagde vakantie met familie of vrienden.

Vakantiehuis met zwembad privé zwembad voor vakantie in Gascogne, Landes
14 pers
6 slpk
3 badk

Vakantiehuis met verwarmd zwembad voor vakantie vlakbij het regionale park Landes de Gascogne - Ref. LPA-3650-2639 (3496)

Vakantiehuis met verwarmd privé zwembad op een terrein van +/- 1 ha, op ongeveer 500 m van het plaatsje Beauziac. Het 19e eeuwse herenhuis is ingericht met oude familiemeubels, maar biedt eveneens een modernere speel en fitnesssruimte.

 

Vakantiehuis zwembad vakantie Gascogne, Landes

Beauziac
Vakantiehuis verwarmd zwembad St Martin de Seignanx, 25 km van Biarritz
22 pers
10 slpk
6 badk

Saint Martin de Seignanx, niet ver van Biarritz, ruim vakantiehuis voor 23 personen met verwarmd privézwembad en grote tuin - Ref. LPA-2830-2027 (3033)

Deze prachtige Bastide dateert uit 1900 en ligt op de grens tussen de Landes en het Baskenland op een landgoed van 2 hectare land, op ongeveer 7 km van Bayonne, de kust en de stranden. Een ideale locatie voor een geslaagde vakantie met familie of vrienden.

 

Vakantiehuis verwarmd zwembad Biarritz

Saint-Martin-de-Seignanx