1. Coin Secret
  2. Home Gironde Landes Pyrénées Atlantiques
  3. Alle vakantiehuizen
  4. Gironde
  5. Vakantiewoning met zwembad Gironde

Vakantiehuizen La Teste-de-Buch

Overweeg vakantie in een vakantiehuis in Gironde Landes Franse Pyreneeen Atlantische kust, kies in ons aanbod van vakantiewoningen in La Teste-de-Buch.

Voor een geslaagde vakantie in Gironde, bekijk rustig ons aanbod in landhuizen, villas en gites in La Teste-de-Buch en registreer uw boeking Coins Secrets biedt een selektie van vakantiehuizen, villa of home in La Teste-de-Buch of in de omliggende plaatsjes Mérignac, Gradignan of Illats.

Villa met zwembad voor vakantie in Pessac Léognan vlakbij Bordeaux.
8 pers
4 slpk
4 badk
3 Waarderingen

Vakantie villa met privé zwembad ten Zuiden van Bordeaux, in de wijngaarden van Pessac-Léognan. Voor 8 personen - Ref. LPA-2093-1455 (2561)

Deze ruime en lichte villa bevindt zich vlakbij de stad Bordeaux, in de wijngaarden van de beroemde wijnstreek van Pessac-Léognan.

 

Villa zwembad vakantie Pessac-Léognan Gironde

Gradignan (op 44 km van La Teste-de-Buch)
Gite met gemeenschappelijk zwembad voor vakantie in de buurt van Sauternes in de Gironde
4 pers
1 slpk
1 badk
4 Waarderingen

Gite voor een gezinsvakantie, in het hart van de wijngaarden van Bordeaux, in de buurt van Sauternes, met gemeenschappelijk zwembad voor 2 volwassenen en 2 kinderen - Ref. LPA-1869-1130 (2327)

De gite ligt op het terrein van de eigenaren, die ter plaatse wonen. Voor gezinsvakantie in het hart van de wijngaarden, in de buurt van de grote kastelen en op 20 minuten van Bordeaux.

 

Gite huren vakantie Sauternes

Illats

Andere vakantiewoningen die u misschien interesseren.