Coin Secret op Instagram
Coin Secret op Facebook
Coin Secret op Twitter
Coin Secret op Pinterest
RSS Coin Secret -  Nieuwe huizen
 

  1. Coin Secret
  2. Home Gironde Landes Pyrénées Atlantiques
  3. Alle vakantiehuizen
  4. Landelijk gelegen vakantiehuis
  5. Landes

Vakantiehuizen in de Landes Landelijk gelegen

Vertrouw op Coin Secret voor een landelijk gelegen vakantiehuis in de Landes in Frankrijk. Voor een geslaagd verblijf in een... landelijke omgeving, in een mooi huis, gite of villa in de Landes ver van de stadsdrukte, aarzel niet langer en kies uit 2 resultaten van onze selectie. Een landhuis huren bij Coin Secret.

Coin Secret in de Landes, misschien in Saint-Martin-de-Seignanx of in Hasparren, of in de streek Landes - Chalosse, is uw garantie op een geslaagde vakantie in een door ons met zorg geselecteerd vakantiehuis.

Vakantiehuis verwarmd zwembad St Martin de Seignanx, 25 km van Biarritz
22 pers
10 slpk
6 badk

Saint Martin de Seignanx, niet ver van Biarritz, ruim vakantiehuis voor 23 personen met verwarmd privézwembad en grote tuin - Ref. LPA-2830-2027 (3033)

Deze prachtige Bastide dateert uit 1900 en ligt op de grens tussen de Landes en het Baskenland op een landgoed van 2 hectare land, op ongeveer 7 km van Bayonne, de kust en de stranden. Een ideale locatie voor een geslaagde vakantie met familie of vrienden.

 

Vakantiehuis verwarmd zwembad Biarritz - Ontspannen in rustige omgeving

Saint-Martin-de-Seignanx
Vakantiehuis met uitzicht voor vakantie in Hasparren in Baskenland
8 pers
4 slpk
2 badk

Vakantiehuis voor vakantie tussen Atlantische oceaan en Pyreneeën in Hasparren in Baskenland - Ref. LPA-3645-2627 (3478)

Het vakantiehuis ligt in een rustige woonwijk in de heuvels van Hasparren. Het vakantiehuis heeft meerdere terrassen met vrij uitzicht op de Pyereneeën.

 

Vakantiehuis Hasparren Baskenland - Vakantiehuis in landelijke omgeving

Hasparren
Andere vakantiehuizen die u zouden kunnen interesseren