1. Coin Secret
  2. Home Gironde Landes Pyrénées Atlantiques
  3. Alle vakantiehuizen
  4. Vakantiehuizen met uitzicht
  5. Uitzicht in Aquitaine
  6. Landes

Vakantiehuizen in de Landes met uitzicht

Ontdek onze selectie van 2 vakantiehuizen met uitzicht in het departement Landes in Frankrijk. Wilt u een vakantiehuis met een mooi vrij uitzicht, onze selectie van vakantiehuizen in de Landes met vrij uitzicht beantwoord zeker aan uw verwachtingen. Of het nu uitzicht op een meer, op zee of op het landschap betreft , in Saint-Martin-de-Seignanx of in Anglet of in de streek Landes - Chalosse, hier vindt u diverse vakantiehuizen met zwembad in Frankrijk die u zeker aanspreken.

Vakantiehuis verwarmd zwembad St Martin de Seignanx, 25 km van Biarritz
22 pers
10 slpk
6 badk

Saint Martin de Seignanx, niet ver van Biarritz, ruim vakantiehuis voor 23 personen met verwarmd privézwembad en grote tuin - Ref. LPA-2830-2027 (3033)

Deze prachtige Bastide dateert uit 1900 en ligt op de grens tussen de Landes en het Baskenland op een landgoed van 2 hectare land, op ongeveer 7 km van Bayonne, de kust en de stranden. Een ideale locatie voor een geslaagde vakantie met familie of vrienden.

 

Vakantiehuis verwarmd zwembad Biarritz - Vakantiehuis met uitzicht

Saint-Martin-de-Seignanx
Appartement voor vakantie in Anglet vlakbij de golfbaan en het strand
8 pers
4 slpk
4 badk

Appartement voor 6 personen in Anglet dichtbij de golfbaan en op +/- 400 m van het strand - Ref. LPA-3738-2731 (3551)

Appartement van +/- 200 m² met direct zicht op de Golf de Chiberta, op +/- 400 m van het strand van La Madrague en de surfspot, in een residentiële wijk. Ingericht en gemeubileerd met smaak, comfortabel en licht. Het appartement ligt in een architectenhuis uit 1930, wat verdeeld is in 4 appartementen. Het appartement heeft een overdekt balkon met direct uitzicht op de golfbaan van Chiberta.

 

Appartement vakantie Anglet strand - Vakantiehuis met uitzicht

Anglet

Andere vakantiewoningen die u misschien interesseren.