1. Coin Secret
  2. Home Gironde Landes Pyrénées Atlantiques
  3. Alle vakantiehuizen
  4. Libourne

Vakantiehuizen met verwarmd zwembad in Libourne

Geniet van een fijne vakantie in Gironde Landes Franse Pyreneeen Atlantische kust in het plaatsje Libourne ? Selekteer uw... vakantiehuis in onze selektie van vakantiehuizen met verwarmd zwembad in Libourne. Voor uw vakantie in de Gironde, bekijk ons aanbod van vakantiehuizen in Libourne wat aan uw wensen voldoet en neem contact met ons op om uw vakantiehuis te boeken.

Wij bieden een ruime keuze in vakantiewoningen met verwarmd zwembad in Libourne of in de omliggende plaatsjes

Vakantiehuis met verwarmd zwembad in Vélines, Dordogne, aan de wijnroute, vlakbij Sainte-Foy-la-Grande
8 pers
4 slpk
2 badk
1 Waardering

Vakantiewoning op domein met gemeenschappelijk zwembad voor vakantie in de Dordogne - Ref. PER-3355-2471 (3363)

Mooi vrijstaande vakantiewoning, in het hart van een park van 1,5 hectare tezamen met het huis van de eigenaren. Het vakantiehuisje heeft zijn eigen buitenruimtes en een vrij uitzicht. Het verwarmde zwembad is voor gemeenschappelijk gebruik met de eigenaren die ter plaatse wonen en de vakantiegasten in een tweede gite op hetzelfde domein (voor 4 personen).

 

Vakantiewoning zwembad vakantie Dordogne

Vélines (op 29 km van Libourne)
huis met zwembad in Vélines, in de Périgord Pourpre, vlakbij Sainte-Foy-la-Grande
4 pers
2 slpk
1 badk
1 Waardering

Gite voor 4 personen op domein met verwarmd gemeenschappelijk zwembad voor vakantie in de Perigord - Ref. PER-3553-2565 (3363)

De gite ligt op het domein van de eigenaren die ter plaatse wonen, samen met een tweede gite (voor 8 personen). Het zwembad is voor gemeenschappelijk zwembad met de vakantiegasten in de tweede gite en de eigenaren. Het domein is rustig en landelijk gelegen aan het begin van een klein dorpje aan de wijnroute van Bergerac en Pécharmant. 

 

Gite zwembad vakantie Perigord

Vélines (op 29 km van Libourne)